Приемат се предложения за културния календар на Стара Загора

314
Приемат се предложения за културния календар на Стара Загора
Снимка: starazagora.bg
Предложения от културни организации, граждански сдружения, общински структури, работещи областта на културата и изкуствата, от отделни творци и граждани за разработване на Културния календар за 2019 г. Крайният срок за внасяне на предложенията е 16 ноември.

През годините календарът е показал, че е устойчив формат за реализирането на общинската културна политика. Дава се възможност за изява на различни творчески институции и подпомага и координира културните потребности на общността. С възможността да се дават предложения, които до се включат в календара, се цели да се гарантират неговата интензивност, разнообразие и качество. Не на последно място е и ефективното разпределение на общинския бюджет за 2019 г.

“Аул Бага-Тур” става на три години

С грандиозен празник ще отбележи третия си рожден единственият у нас “Аул Бага-Тур” на 28 октомври. Създаденият от Прабълг...

За всяка инициатива се попълва отделно проекто-предложение и формуляр-бюджет, образци на които са публикувани на сайта на общината. Предложенията се подават на хартиен носител и по електронен път на имейл: k_kalendar@abv.bg.

Предварително назначена вътрешна комисия от експерти от отдел „Култура“, представители на културните институти и организации ще разгледа предложенията и ще изготви становище, което ще се разглежда и одобрява от Постоянната комисия по култура, туризъм и вероизповедания при Общинския съвет.

 

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители