Протести всеки ден в Добрич до оставката на Валери Симеонов

713
Протести всеки ден в Добрич до оставката на Валери Симеонов
Снимка: Йорданка Калчева
„Ще излизаме на протест всеки ден, докато Валери Симеонов подаде оставка“. Това решение заявиха майки на деца с увреждания от Добрич, които днес бяха за един час пред сградата на областната администрация в града. "Системата убива всички – не само хората със здравословни проблеми, но и тези, които работят, защото получават под жизнения минимум", категорична е Петя Николова, която е част от протеста. 

"Тежко на коалицията, ако човек като Валери Симеонов я крепи", твърдят майките. Те са категорични, че нито една политическа сила не е в дъното на протеста им. Излезли са на улицата заради огорчението, натрупано с годините.

Протестите с искане за оставката на Симеонов продължиха и вечерта (Снимки)

Десетки граждани се събраха пред Министерски съвет в столицата и в други градове на страната и вечерта с искане за оставката на вицепре...

Излезлите на протеста в Добрич искат също системата да работи за хората, а не като сега гражданите да стоят пред гишетата и да молят служителите да си свършат работата.

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители