Удължава се срокът за ремонт на пътя Враца - Леденика

609
Удължава се срокът за ремонт на пътя Враца - Леденика
Снимка: Actualno.com
Пътят Враца – Леденика ще бъде завършен в началото на юни 2019.  В момента се водят неофициални разговори с фирмата–изпълнител, заяви Веселин Николов, директор на Областно пътно управление. Договорът на фирмата реално изтича следващата седмица, но поради монтажни работи се налага удължаване на крайният срок за приключване на пътя. Участъкът от трасето "Леденика – Учителски колонии”, няма да бъде ремонтиран и ще остане в сегашното си състояние, заяви шефът на пътната фирма.

Припомням, че третокласният път е 17-километра и е връзка към АМ „Хемус“. Началото на рехабилитацията започна през м. септември миналата година. Той се ползва не само от жителите на Враца, а и от всички любители на туризма и спелеологията.

Временно се затваря бул. „Христо Ботев“ във Враца

Поради полагането на втори слой асфалт днес до 17 часа е затворен за движение  бул.  „Христо Ботев“, от надлеза п...

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители