Врачански деца спечелиха награда в конкурс на МВР и дариха средствата

397
Врачански деца спечелиха награда в конкурс на МВР и дариха средствата
Снимка: ОУ на МВР -Враца
3 деца от „Детско полицейско управление към ОУ „Васил Левски“- Враца получиха награди от националния конкурс “Полицаят е мой приятел и учител“, проведен за поредна година от Министерството на вътрешните работи. В надпреварата за детски рисунки участваха 5 деца, съобщиха от пресцентъра на МВР Враца. Наградените художници  получиха  индивидуални подаръци, осигурени от ГД „Национална полиция“ и  бяха връчени днес на специално тържество  в СО“ Васил Левски“ от главен инспектор Милен Иванов- началник на РУ МВР Враца. Индивидуалните награди отидоха при петокласниците Даниел Николов, Цветомила Нинова и Максим Борисов.

Всички деца от полицейското управление получиха награди от ръководството на община Враца за цялостната им работа в състава на ДПУ “ Васил Левски“. Наградите връчи зам.-кмета Петя Долапчиева.

Увеличиха месечните доходи на приемните семейства във Враца

7 приемни семейства от Враца ще получат увеличение на месечните си доходи. Това заяви директорът на “Социално подпомагане” ...

Наградените рисунки по традиция участват в търг по време на церемонията „Полицай на годината“ и там се разпродават. Церемонията е проведена  миналия месец в Националния дворец на културата-София. Средствата, събрани от търга са дарени за благотворителната кампания на МВР, която подпомага децата на загинали и пострадали служители от системата на МВР.

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители