Започва коледният конкурс "Да украсим Бургас"

718
Започва коледният конкурс "Да украсим Бургас"
Снимка: община Бургас
Коледната инициатива "Да украсим" Бургас започва на 15 ноември, като инициатор на идеята е община Бургас.

В конкурса може да участва всеки, като украси в духа на коледа външни фасади на офиси, магазини, блокове и обществени сгради в Бургас.

В "Да украсим Бургас" могат да участват блокове, институции, болнични заведения, частни домове, офиси, търговски обекти, образователни заведения и др. Снимките и видеата на украсените места трябва да се изпращат на е-мейл: media@burgas.bg.

"Нека тази Коледа украсим Бургас в светлина!" е мотото на новото издание на традиционния конкурс. Той се организира за 12-ти път в навечерието на коледните празници.

Коледните базари в Стара Загора започват от 1 декември

От 1 декември до 7 януари следващата година ще продължат коледните и новогодишните базари в Стара Загора. 13 дървени къщички с площ по...

Комисия ще разгледа, оцени и класира най-добрите коледни украси в града и ще разпредели наградите.

 

 

 

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители