12 български семейства от цялата страна стават посланици на Lidl

7318
12 български семейства от цялата страна стават посланици на Lidl
Снимка: Lidl

Кампанията „Верига от любими продукти на нашето семейство" ще представи 12 български семейства от различни краища на България, в 12 кратки блиц интервюта. В тях посланиците ще споделят кои са любимите им продукти от асортимента на Lidl и как те се вписват в тяхната представа за пълноценен живот с близките.

Първите, които разкриват какво най-често ги води в Lidl са семейство Климентови от Видин. Те са голяма и пъстра фамилия с две деца - на 9г и на 4 г., и три домашни любимци – куче, котка и царевичен смок. Поддържат и ветеринарна клиника в града. Определят се за щури. Ежедневието им преминава на бързи обороти, но успяват да останат сплотени.

Лидл България търси своята великолепна осморка за летните месеци

Осем талантливи младежи търси Лидл България за новата си стажантска програма която ще стартира през месец юли. Кандидатите трябва да са...

Цялото семейство са любители на топлия хляб и са твърдо убедени, че когато се консумира с мярка и се съчетае с физическа активност, хлябът е полезен, допринася за балансираното хранене и е „важна съставна част от IQ-то на Климентови“, както обичат да се шегуват помежду си. Фаворитите на семейството от Фурната на Lidl са зеленчуковия и ръжения хляб, следвани неотлъчно от хлебчето с гауда. Определено за Климентови хлябът в Lidl е любимият им продукт, защото е полезен, със страхотна коричка и най-важното - вкусен и на следващия ден.

Lidl предлага на своите клиенти голямо разнообразие от вкусен и висококачествен хляб, приготвен по чисти рецепти, без добавяне на консерванти и изкуствени оцветители и с намалено съдържание на сол. За да получи точна обратна връзка от клиентите, Лидл в партньорство с международната социологическа агенция IPSOS продължи да провежда вкусови тестове на сляпо като за периода от 7 януари до 25 януари бяха тествани 26 продукта от Фурната на Lidl. Резултатите от проучването потвърдиха безапелационно качеството на хляба в Lidl. Данните посочват, че 94% одобряват вкуса на тествания от тях продукт, 90% потвърждават качеството, а 90,3% биха препоръчали тествания продукт на свой близък.

А междувременно, от Lidl напомнят, че хлябът е най-вкусен, когато е споделен със семейството у дома. Повече информация за кампанията „Верига от любими продукти на нашето семейство", може да следите тук: https://www.lidl.bg/veriga-ot-lyubimi-produkti-na-nasheto-semejstvo

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Прогноза за времето - 25 април 2024 г. (четвъртък)

Най-важните новини за деня: 24 април 2024 г.

Колко пари ни трябват, за да живеем нормално: Actualno.com събра вашите мнения (ВИДЕО)

Георги Папакочев: Включен е целият арсенал на руската пропаганда (ВИДЕО)

В грижата за децата: Държавата отлепи от “среден 3“

Времето утре - 25 април 2024 г.

От Сливенската епархия искат църковен съд за двама свещеници

Здравното министерство не знае колко хора в България са си сменили пола

Жилищата в България: Актуални данни за цените по градове

Срещу тримесечната забрана за улов на бяла мида: Рибари на протест (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com