22-годишен предизвикал катастрофата с Бареков

49708
22-годишен предизвикал катастрофата с Бареков

Катастрофата, при която пострадаха двама души от екипа на лидера на „България без цензура" Николай Бареков, е станала около 17:00 часа край монтанското село Смоляновци. Това съобщиха от ОД на МВР - Монтана.

Бареков е бил в задната кола. С леки телесни повреди в монтанската болница са момиче и момче от екипа му.

Бареков катастрофира

Лидерът на "България без цензура" и бивш телевизионен Николай Бареков е катастрофирал между Монтана и Лом, съобщи "Труд" .  При и...

На водача на автомобила - КИА „Оптима" е връчен акт за ПТП. Неговото име е Цветан В. - 22-годишен от София, обясниха още от полицията.

Когато успя да стигне до Дунавци, Бареков започна речта си пред хората така: "Извинявам се за това, че ви накарах да чакате толкова, но се налага да преминавам по 600-700 километра на ден, за да се срещам с хората на България и да си върша работата, а тя е изцяло посветена на вас и е изцяло във ваша полза. Искам да ви кажа, че след днешния ден и инцидента по тези скапани пътища на България и начина, по който политиците отвратително се отнесоха с народа си и с държавата, съм по-решен от всякога и се моля да ми дадете възможност да измета всички от политическата сцена".

По-късно стана ясно, че на път за градчето, което е на 11 км от Видин, една от колите на екипа му е претърпяла пътно-транспорта произшествие в района на Монтана. Въпреки инцидента, Бареков отговаря на въпросите на хората повече от час.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com