X
 
 

7/8 TV - телевизията на Слави чука на вратата? (ВИДЕО)

27789 6
photo of 7/8 TV - телевизията на Слави чука на вратата? (ВИДЕО)
Снимка: SlaviShow
В своя Facebook профил Слави Трифонов публикува кратко промо, което завършва с думите: "7/8 TV - силата е истината". С коментара на Трифонов към клипа: "7/8 TV - скоро", Слави очевидно дава заявка за нещо повече от телевизионно предаване, което ще носи името на продуцентската му компания.

"Силата не е във властта. Силата не е в популизма. Силата не е в парите. Силата не е в един човек. Силата не е в една партия. Седем/Осми TV - силата е истината", става ясно още от публикувания клип.

Припомняме, че на 31 юли в ефира на bTV Слави Трифонов обяви края на "Шоуто на Слави". Тогава телевизионният водещ заяви, че подготвя политически и телевизионен проект. "На мен ми пука, на моите колеги, с които имам честта да работя, също им пука. Тъй като аз и моите колеги тук се чувстваме несвободни, решихме да изберем обратното на "несвободен". Затова ние напускаме bTV. Благодарни сме на bTV и на всички хора, с които сме работили. За нас беше страхотно 19-годишно преживяване, но пред сигурността на сегашната обстановка, ние избираме несигурността на свободата. Затова ще създадем собствен телевизионен продукт и ще го стартираме след 15 септември, заяви Трифонов. "Къде и как - ще разберете, уважаеми зрители, вярвам в това и съм сигурен", поясни по-рано Трифонов.

На 5 октомври Слави учреди партия "Няма такава държава". На събитието присъстваха 559 делегати от цялата страна. Учредителното събрание прие устав на новата формация, избра председател, изпълнителен съвет и арбитражно контролна комисия.

За председател на ПП “Няма такава държава” бе избран Слави Трифонов. В Изпълнителния съвет бяха избрани - Тошко Йорданов (заместник-председател), Ивайло Вълчев (заместник-председател), Виктория Василева ( главен секретар), Драгомир Петров, Александър Вълчев и Филип Станев. В арбитражно-контролната комисия бяха избрани - Иво Георгиев Атанасов, Андрей Николаев Михайлов, Александър Викторов Рашев, Румен Тодоров Попов, Пламен Иванов Данаилов, Филип Петров Попов, Пламен Николаев Николов.

"Аз не съм алчен за власт. Аз съм алчен за справедливост. Както предполагам и огромната част от вас. Кой нормален човек не иска справедливост? Излизайки от тази зала, всеки живее живота си подложен на несправедливости. Аз не мога да оправя всички несправедливости. Аз мисля, че има конкретна, точна, ясна цел", заяви тогава Трифонов пред делегадите на събранието.

Принципите, които си поставя и ще следва новата формация, са разделение на властите, народен суверенитет, политически плурализъм, свобода на словото, както и реални гаранции за спазване на правата на човека и гражданина.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • GURU 5 GURU преди 4 седмици Профил на трол?
  време за мантри ! Чорапът да се шие , чинията да се мие , шапката да се крое , обувката да лъсне . Програмата безплатна ще е или нов приемник ще ми потрябва ? Какви рекламните клупове ? Алтернативна медицина за самолечение или само СУВ-ове по булевардите от Менхетен до Шамрс-Елизее, от жълтите павета до Факултета ?
 • Анонимен 4 Анонимен преди 4 седмици Профил на трол?
  Аз не съм алчен за власт. Стига ми малко келепирец...
 • Анонимен 3 Анонимен преди 4 седмици Профил на трол?
  А истината за учиндолеца каква е? Сила ли е или БЕЗСИЛИЕ?
 • отегчен 2 отегчен преди 1 месец Профил на трол?
  Само като му видя ПРОФИЛА на снимката и ми се допровръща!!!
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Ай стига сте ни занимавали стоя ЧАЛГАР!!!...7/8...ОПСА...опса!!!!Друго си е "Лунната соната"от Бетовен!
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 4 седмици Профил на трол?
  Ако йовано йованке е чалга ти си музикален инвалид :)) Но се съмнявам че си дори и мозъчен инвалид :)
  : 0 !