Бирен бранд с кампания в подкрепа на заведенията

2518
Бирен бранд с кампания в подкрепа на заведенията
Снимка: ОТ-ДО Консулт

15 000 литра бира подарък помагат на квартални кафенета и ресторанти от цялата страна да отворят врати отново

Един от най-засегнатите от пандемията сектори в страната бяха заведенията. В продължение на повече от два месеца техните врати останаха затворени. Може би дори някои от тях ще останат затворени. Преди два месеца въпросът, който си поставяха собственици, наематели, управители на заведения беше „кога ще отворим отново“.

С облекчаването на мерките и разрешаването на работата на заведенията на открито и закрито сега въпросът пред тези хора стои по малко по-различен начин – ще можем ли изобщо да отворим?

В този момент заведенията имат най-голяма нужда от подадена ръка, а приятелите и партньорите са точно за това. Ето защо през месец юни Staropramen започва кампания в подкрепа на малкия и средния бизнес. Марката ще подпомогне първите зареждания на свои партньорски заведения в цялата страна, подарявайки безвъзмездно 15 0000 литра бира на 300 обекта. Чрез този жест на съпричастност биреният бранд помага на заведенията да отворят врати отново след края на карантината.

„За нас беше много важно да намерим подходящ начин, по който да помогнем на партньорите си да продължат след това предизвикателство и да им покажем, че заставаме зад тях. Изграждането на партньорски отношения с бизнеса винаги е било част от цялостната ни стратегия за развитие на бранда и на компанията, защото само така се постигат дългосрочни успехи и за двете страни – партньорите ни могат да разчитат на нас и в добри, и в трудни моменти, както и ние на тях за това да предлагат по най-добрия начин нашите продукти и да създават лоялни потребители“ – коментира Лилия Манахилова, Старши бранд мениджър „Премиални марки“ в „Каменица“ АД.

Кампанията ще протече под надслов "Животът отново по твой вкус", отправяйки поглед към новата обстановка, в която живеем. Staropramen призовава всички да се включат в инициативата, като посетят любимите си квартални заведения и по този начин им помогнат да заработят отново, "защото животът има още по-добър вкус, когато сме заедно".

За да научите повече за инициативата и всичко, което се случва около нея, можете да следите официалната Facebook страница на Staropramen: https://www.facebook.com/StaropramenBulgaria/

За Staropramen:

През 1869 г. група от чешки занаятчии, търговци и работници подписват меморандум за основаването на Чешка пивоварна и по този начин слагат началото на марка, която години по-късно се превръща в световно обичана. Днес Staropramen е пражка бира №1 в света и лидер в премиалния сегмент в България. Майсторите пивовари са дали своя принос не само към изкусителния и плътен вкус на Staropramen, но и към историята на производството на бира в Чехия като цяло. Носейки духа на чешките пивовари, всяка глътка Staropramen пренася в Златна Прага, правейки живота не само неповторим, богат и отличителен, но и по твой вкус.

За „Каменица“ АД:

„Каменица“ АД е една от водещите пивоварни компании в България, част от международната Молсън Корс Бевъридж Къмпани. Компанията има повече от 138 години опит, история и традиции в пивоварството. Бирата е в сърцето на Каменица, а страстта на служителите към пивоварството е това, което превръща зрънцето ечемик в пивка кехлибарена течност. „Каменица“ АД се гордее с богатото си портфолио от едни от най-обичаните бирени марки като „Каменица“, „Бургаско“, Staropramen, Stella Artois и много други.

Компанията оперира с една пивоварна в град Хасково и микропивоварна за ръчно-приготвени бири в Пловдив. Един от приоритетите на компанията е да прави бизнес по отговорен и устойчив начин и да ангажира служителите и партньорите с инициативи, които увеличават положителния бирен отпечатък на бизнеса върху околната среда и обществото. Избор №1 за служителите, клиентите и потребителите е амбицията, която води компанията напред. За повече информация, посетете www.kamenitzacompany.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com