bTV обяви кой е заместникът на Слави

11391
bTV обяви кой е заместникът на Слави
Снимка: btvnovinite.bg

Една от най-мащабните български развлекателни продукции на bTV за 2020 г. тръгва в ефир в понеделник, 27 януари. Това е „Шоуто на Николаос Цитиридис“ и ще се излъчва всеки делник от 22:30 до 23:30 ч, обявиха от телевизията след близо месец подозрения и слухове за водещия, който ще замести шоуто на Слави Трифонов.  

Новото шоу на bTV

"Вдъхновено от образците в жанра в световен мащаб, вечерното токшоу ще предложи на зрителите и онлайн потребителите на bTV точната доза хумор с добър вкус, коментари, вълнуващи интервюта с български и международни знаменитости и влиятелни публични фигури, както и различни артистични изпълнения", казват от телевизията. 

"Водещият Николаос Цитиридис впечатли bTV с разнородните си артистични таланти и умения и истинско майсторство в хумора. Той има силен интерес и към историята на България, и към актуалните събития в страната, което му помага бързо да идентифицира важните теми за всички зрители.

Светослав Иванов: Живеем във виртуални балони, няма кой да излезе на улицата

"Демократизирането на информацията разклати демократичните устои на много места по света. Който има повече пари и е по-силен в мрежата,...

Вечерното токшоу е най-взискателният от всички телевизионни развлекателни формати по отношение на водещия. Затова сме щастливи, че имаме най-добрия автентичен талант, подходящ за съвременната телевизия. Подобно на водещите на световните вечерни шоупрограми, той е многопластов - и като артист, и като медиен професионалист. Николаос ще бъде ангажиран и със създаването на част от съдържанието на шоуто. Убеден съм, че ще спечели любовта, вниманието и ангажираността на всички наши зрители”, коментира Флориан Скала, главен изпълнителен директор на bTV Media Group.

Кой е той?

Николаос Цитиридис, роден в Атина, живее в България от петгодишен. Учил е журналистика в СУ „Климент Охридски“. Професионалния си опит, свързан с настоящата му роля в bTV, натрупва като радио водещ, репортер в онлайн медии, сценарист, блогър, автор и др. Като журналист в Offnews.bg през 2014 г. той печели наградата „Валя Крушкина – журналистика за хората“. От 2016 г. се занимава със стендъп комедия, като само досега има над 300 представления в цялата страна.

Първоначално Николаос става сценарист в продукционния екип на bTV през 2019 г., като ще запази тази роля паралелно с работата си на водещ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Прогноза за времето - 20 април 2024 г. (събота)

Най-важните новини за деня: 19 април 2024 г.

Никола Стоянов за руската историография: Кражбата на история и култура е най-страшната кражба

ДАНС не пусна ливанец в България

Клиентите на Kaufland набират средства за DMS кампании за лечение

Още поне 5 години ще ползваме "Български пощи"

МВР: Бившият шеф на ГДБОП е имал контакт с Нотариуса, но не е проверяван

Времето утре - 20 април 2024 г.

Лобита, предизборни пари и украински помощи: Кой поиска смяната на министър Кирил Вътев?

МВР готви покупка на 980 автомобила и 440 мотора

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com