X
 
 

Д-р Георги Димов, Народна сила: Законът за социалните услуги трябва да бъде отменен! (ВИДЕО)

3031 7
Д-р Георги Димов, Народна сила: Законът за социалните услуги трябва да бъде отменен! (ВИДЕО)
Снимка: Actualno.com
В началото на седмицата стана ясно, че управляващите ще приемат внесения от патриотите проектозакон и ще отложат с шест месеца предизвикалите спорове и обществено напрежение нови правила, залегнали в Закона за социалните услуги и предвиждащи редица изменения около закрилата на деца от насилие. Макар отлагането формално да е внесено от "Обединени патриоти", то е съгласувано и дори искано от големия коалиционен партньор – ГЕРБ.

Законът предизвика остро недоволство от страна на противници на оттеглената Стратегията за детето, според които има план за отнемане на деца от семействата им.

Д-р Георги Димов, "Народна сила": Превеждаме Вазов с "идиомите" на нашето либерално безвремие

Обезличаването и непознаването на трудовете на българските възрожденци ще има фатални последствия за бъдещето на българския народ. Фата...

По този повод във вчерашния ден имаше отново протести в Coфия и Варна пoд мoтoтo "Cпacи ceмeйcтвoтo, зaщити дeцaтa". И на двете места протестиращите заявиха, че според тях това е част от антисемейните политики, налагани от правителството под натиск от неправителствени, частни организации и целят неправомерното отнемане на деца по несъстоятелни причини. Според протестиращите в България се въвежда модел, противопоставящ правата на детето на тези на родителите му и семейството, чуждестранен модел, заплашващ традиционното българско семейство.

Патриотичното движение "Народна сила" също се включи в протестите в столицата и неговият председател Георги Димов заяви следното:

"Не на Стратегия за детето, не на Истанбулската конвенция, не на Закона за социалните услуги! Да - за силна България! Да - за здравото българско семейство! Да - за православните ценности и традиции! Стига социално инженерство; стига приватизация на държавната грижа за децата от частни и неолиберални структури; стига ограбване и демографско осакатяване на България!".

Според Димов унищожаването на здравото, християнско семейство е основната "болест", която предизвиква намаляването на българското население.

Граждани поднесоха цветя по повод 100-годишнината от Ньойския договор (ВИДЕО)

Представители на гражданската организация "Народна сила" отбелязаха 100 години от подписването на несправедливия за България Ньойски ми...

Председателят на "Народна сила" аргументира позицията си и с твърдението, че след 20-30 г. ромското и турско население ще достигне броя на българите.

"Сагрегирани, затворени, "обгрижвани" от чужди организации, партии и политици - тези групи от хора могат да бъдат използвани за цели, които ще унищожат нашето общество, традиции, култура... или да посеят кълновете на иредентизма! Нека пазим и защитаваме здравото българско семейство, нашия дом, държава и да не забравяме, че всички, които живеем в България сме българи! Това означава: един народ, еднакви права, равенство пред закона! И нека предпазим децата, защото те са не само наше богатство, но и нашето бъдеще! Бъдещето на България!", призовa oще Георги Димов.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Октомври 5 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  И , защо се отлага а не се отхвърля ? Такава е играта на либералите / соросоиди/ Ако не мине нещо веднъж , се облича в друхи дрехи и отново и отново. Аз се питам как е възможно да има гей парад и всичко което извращава и насилва живота ? И се оказва , че либералите соросоиди са изключително Опасни за Националната сигурност на Р.Бъкгария. По опасни и от ислямистките фашаги даже.
 • Октомври 5.1 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  Но , същите либерали / соросоиди/ са във власта . те са във всички партии , имат офиси , правят всекидневни партита най необезпокоявано , телевизии , сайтове . Ами докга ще бъде така и не е ли работа на партии крепящи едно управление което е пълно с такива. Докога така ?
  : 1 !
 • Jessika Dobreva 4 Jessika Dobreva преди 1 месец Профил на трол?
  Поздравления г-н Димов!
 • д-р Менгеле 3 д-р Менгеле преди 1 месец Профил на трол?
  Цитат: "На това глупаво племе дошло от Поволжието и настанила се със сила по ромейските земи, наистина трябва да се отнемат децата им "!
 • Гошко 2 Гошко преди 1 месец Профил на трол?
  Браво бе, два плаката - единият с правописна грешка... страшно жалка история !
 • Платен трол, къде е грешката? Или така е най-лесно, обвинения без доказателства? Жалък еничар! 2.1 Платен трол, къде е грешката? Или така е най-лесно, обвинения без доказателства? Жалък еничар! преди 1 месец Профил на трол?
  Платен трол, къде е грешката? Или така е най-лесно, обвинения без доказателства? Жалък еничар!
  : 1 !
 • Долу гербавата диктатура 1 Долу гербавата диктатура преди 1 месец Профил на трол?
  Браво г-н Димов , АТАКА ПОБЕДА!!!