Депутатки от "ВОЛЯ" с благотворителни инициативи в цяла България

3497
Депутатки от "ВОЛЯ" с благотворителни инициативи в цяла България
Снимка: ПП "ВОЛЯ"

Когато дамите от ВОЛЯ се заемат с някоя задача, никакви пречки не могат да ги спрат! Гордея се с тях!

Така лидерът на ВОЛЯ и зам.-председател на НС Веселин Марешки се похвали във фейсбук с поредицата от благотворителни инициативи на депутатките от партията.

Зам.-председателят на ВОЛЯ Кръстина Таскова събра есета за големите личности на Стара Загора чрез конкурса “Нашите корени” и награди победителите с хубави парични награди и специални грамоти. „Благодаря на всички, които се включиха в конкурса! Радвам се, че заедно си припомнихме за хората - герои на града ни, за тези, които са държали или държат духа на Стара Загора жив“, заяви Таскова.

Шуменските деца пък бяха вдъхновени от Боряна Георгиева, която организира конкурса „Шумен през детските очи“. Зам.-председателката на комисията по въпросите на децата, младежта и спорта в парламента бе силно затруднена в избора на победители, затова даде думата на потребителите в социалната мрежа. Така трите отличени навръх 1 юни с парични суми художници бяха избрани чрез гласуване.

Веселин Марешки: В тази криза българските учители показаха иновативност и всеотдайност

„Честит празник на българската просвета и култура и на славянската писменост! Най-българският празник! Поклон пред вас, български...

Зам.-председателката на комисията по външна политика Полина Цанкова пък успя да осигури така търсените UV лампи и дистанционни термометри за Центъра за социална рехабилитация и интеграция на деца с увреждания в Плевен. Така екипът вече е напълно готов и ще може отново да заработи, спазвайки санитарните изисквания заради пандемията от коронавирус, а 56-те деца на Центъра отново да получат професионални медицински грижи.

52 деца в нужда от Пловдивска област зарадва депутатката Елена Пешева (на заглавната снимка) като им подари детски столчета, тротинетки, колела. Повечето от децата са на самотни майки. „Радвам се, че успях да видя десетки детски усмивки. За нас от ВОЛЯ децата са приоритет и продължаваме да работим по проекта със законодателни инициативи „Пътна карта на детското щастие“. Няма да се откажем да предлагаме мерки, които ще подобрят образованието, здравеопазването и социалните грижи за българските деца. Те, както и родителите им, заслужават най-доброто!“, коментира Елена Пешева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com