Десислава Радева, Цвета Караянчева и президентската спалня (СНИМКИ)

13021
Десислава Радева, Цвета Караянчева и президентската спалня (СНИМКИ)
Снимка: БГНЕС

"Малко се засегнах като стана дума за спални вчера. Иска ми се да уточня, че има случаи, в които и службите са безсилни." Това написа във Facebook съпругата на президента Десислава Радева, и завършва посланието си с фразата "Любовта побеждава всичко".

Борисов: Партията на Радев ме подслушваше в тоалетната (ВИДЕО)

Премиерът Бойко Борисов даде своя отговор на обвиненията на БСП, че подслушва президента Румен Радев. FB_VIDEO "Ма верно ли такива гл...

Думите й са по повод пост във Facebook на председателката на парламента Цвета Караянчева, че президентът Румен Радев вижда сянката на службите да наднича в спалнята му.

Ето какво написа тя в понеделник вечер:

"Президентът Радев вижда сянката на службите да наднича в спалнята му. Не е сериозно един битов казус, около кариерното развитие на съпругата му, да се превръща в тема на деня и повод държавният глава да пророкува оставки, падане на правителството и назначаване на служебен кабинет. Годината е 2020 и разделението на властите е защитено от Конституцията, г-н Радев. Не полицията, а народната милиция респектираше несъгласните българи, но това се случваше по времето на един друг режим, за който с носталгия си спомня партията, която Ви издигна.Тогава хората бяха въдворявани в лагери дори без намесата на разузнавателни средства. Достатъчно бе един донос.

Така че, нека да не изпадаме в параноя, да не вадим скелети от гардероба и да не сеем раздори. Правителството стои стабилно, а личната вендета, която преследва президентът Радев, няма да доведе до нищо добро. Демонстрациите на накърнена чест не са продуктивни, дори за хора, които идват от армията. Явно г-н президентът, е добър в изпълняването на заповеди, но да си лидер в политиката е нещо съвсем друго."

Румен Радев към Бойко Борисов: Знаеш, че ако подадеш оставка, няма да се върнеш

Драмата на г-н Борисов е, че осъзнава факта, че номерът с пречистване чрез подаване на оставка най-вероятно няма да мине. Това каза пре...

Припомняме, от държавното обвинение разпространи записи на телефонни разговори на командира на Военно-въздушните сили Цанко Стойков, част от СРС-та от разследване срещу него. Първият разговор е с Румен Радев. Преди това главният прокурор Иван Гешев обяви, че от досъдебно производство прокуратурата се е сдобила с данни за евентуално извършено от държавния глава престъпление. Заради имунитета обаче производството е спряно. Това обаче е породило искането за тълкуване от страна на Конституционния съд на разпоредбата на член 103 от Конституцията, която засяга имунитета на президента и вицепрезидента.

Това предизвика размяна на реплики между премиерът Борисов и президента Радев. Как им реагира главният прокурор ВИЖТЕ ТУК.

По-късно държавният глава запита знаел ли е премиерът за подслушването. От своя страна Борисов заяви, че не иска да знае кого подслушват и кого арестуват. ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ

По-рано днес президентът отново нападна Борисов, посочвайки, че премиерът опитал да скрие скандала със СРС-тата в зайчарника.ОЩЕ ПО ТЕМАТА ТУК.

Именно думите на президента предизвикаха реакцията на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева, която мотивира коментарът на Десислава Радева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Жестоки глоби за търговеца при некоректни цени в евро и лева

Шеф Станислав Иванов с кулинарно шоу на живо пред магазин BILLA в „Хиподрума“

Столичният общински съвет гласува бюджета на София

Жълт код за силен вятър и прах от Сахара

Кой има имен ден днес, 28 март, 2024 г. Честито!

Протест блокира центъра на София

Прогноза за времето - 28 март 2024 г. (четвъртък)

Отменени полети до и от Виена на летище "София"

Предлагат бърза ликвидация на фирми без скорошна дейност и нает персонал

Най-важните новини за деня: 27 март 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com