X
 
 

Джок Полфрийман: Няма да бягам от България

2061 2
photo of Джок Полфрийман: Няма да бягам от България
Снимка: БГНЕС
Джок Полфрийман обяви, че няма да избяга от България. Той каза това в интервю за Нова телевизия.

„От МВР са съобщили на медиите, че ще бъда освободен. Аз и адвокатът ми не сме били уведомени от никого. А журналистите чакаха пред затвора от сутрин до 6-7 часа вечерта”, разказа Полфрийман.

Полфрийман: Съжалявам за смъртта на Монов

„Съжалявам за смъртта на Андрей Монов. Това не беше целта. За мен целта на тази битка, това не беше битка, беше нападение…...

„Попитах полицията и началника на затвора има ли друг изход да изляза от затвора, не искам да се срещам с журналисти. Но те казаха, че няма друг изход”, допълни австралиецът.

„Казах на полицията в Бусманци, че няма да бягам. Като някой виновен човек или някой страхливец. Съжалявам за смъртта на Андрей Монов, но целта ми беше да спася живота на някого, а не да отнема живота на някого”, заявява той. „Не съм бил престъпник преди това, не съм бил наркодилър, не съм бил част от ОПГ. Аз бях в професионалната армия в Британия. Не съм криминален тип”, казва още Джок Полфрийман.

„Няма да бягам. Семейството ми е купило 6 билета за прибиране в Австралия, паспорт имам от първия ден на освобождаването. Паспортът ми беше иззет от МВР. Нямам документ за самоличност, имам заповед за освобождаване”, казва Полфрийман.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 2 Анонимен преди 4 седмици Профил на трол?
    ВЪРНЕТЕ ПАСПОРТА НА ЧОВЕКА!!! ИЗЛАГАТЕ СТРАНАТА НИ ПРЕД ЦЕЛИЯТ СВЯТ!!! КОРУПЦИЯ И БЕЗЗАКОНИЕ!!!... НЕ Е ХУБАВО ДА СЕ ГОВОРИ ТАКА, НО Е РЕДНО ДА СЕ СПОМЕНЕ - МОНОВ СТАРШИ ТРЯБВА ОТДАВНА ДА СЕ Е ЗАМИСЛИЛ, ЗАЩО ТОВА МУ СЕ Е СЛУЧИЛО? ВЕРОЯТНО, ЗАЩОТО КАТО ДС-КАДЪР, Е ПОГУБИЛ МНОГО ЧОВЕШКИ СЪДБИ, И ПРОДЪЛЖАВА В СЪЩИЯТ ДУХ! ЗНАЕТЕ ЛИ, КОЕ Е НАЙ-ЖАЛКОТО ОТ ВСИЧКО ТОВА? ЧЕ ДА ГРЕШКИТЕ НА РОДИТЕЛИТЕ, ПЛАЩА виж още ›› Т ДЕЦАТА! А РОДИТЕЛИТЕ НЕ СИ ДАВАТ СМЕТКА! В ТОВА Е ТРАГЕДИЯТА И ЗА ДВЕТЕ СТРАНИ!... ЖАЛКО И ДА ДВЕТЕ МОМЧЕТА - И ЗА ПОГУБЕНИЯТ ЖИВОТ, И ЗА ЖИВОТА НА ПОЛФРИЙМАН!
  • Анонимен 1 Анонимен преди 4 седмици Профил на трол?
    Джонката дали са го обучили да прай арни сффирки у пандиза? Ако не умее занаята се връща се донаучи!!
Последно в Актуално