Дневен хороскоп за 21 октомври

9690
Дневен хороскоп за 21 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази неделя ще ви даде шанса да направите нещо ново, което напълно ще промени живота ви. Бъдете положително настроени, но не очаквайте, че всичко ще се случи според представите ви.

Телец

Тази неделя е добре да избягвате интензивните тренировки и физическите натоварвания. Освен това ако е възможно избягвайте и да продължителното пътуване. Не сте в най-добрата си форма и кондиция.

Близнаци

Тази неделя не си  губете времето в съжаление за миналото. Ще имате повече време за размисъл, но това няма да доведе до нищо добро. Най-добре помислете с какво ново може да се захванете.

Рак

Тази неделя бъдете по-благосклонни към себе си, не се вторачвайте в грешките си. Постигнали сте повече от колкото си мислите. Един неуспех не означава пълен неуспех.

Лъв

Дневен хороскоп за 12 октомври

Овен През този петък си оставете и малко време за работа. Рискувате да станете досадни с демонстрацията на високото ниво на настроение...

Тази неделя ще ви подскажат, че не може да контролирате всичко. Много е важно да бъдете откровени със себе си и да видите, че ресурсите ви не са безгранични.

Дева

Тази неделя ще видите, че промяната в поведението ви вече са дали своите резултати. Това не означава, че може да спрете или да се върнете назад. Продължавайте в същия дух, докато този начин на действие не се превърне в част от вас.

Везни

От днес започва нов период за вас. Някои от дейностите вече са приключили, но у вас има още много енергия. Обърнете повече внимание на вашето хоби.

Седмична прогноза за времето за 22 - 28 октомври

Нова седмица ще започне с рязко застудяване и валежи от дъжд. Максималните температури в понеделник в Западна България ще паднат до под...

Скорпион

Тази неделя направете нещо различно. От много време насам ви се иска да опитате нещо ново. Сега е моментът за това. Втурнете в непознатото с цялата енергия и вдъхновение, които имате.

Стрелец

Тази неделя не си поставяйте неизпълними задачи. Интересното ще бъде, че в една обикновена дейност ще ви хрумне блестяща идея.

Козирог

Седмичен хороскоп за 15-21 октомври

Овен През първия ден от новата седмица се въздържайте от прибързани действия и решения. Това е важно, за да може в следващите дни да с...

Тази неделя не се подавайте на самосъжалението. Всъщност рискът да го направите е много малък, но ако все пак се объркате може сериозно да пострадате емоционално.

Водолей

Това е ден, в който е много важно да спазвате правилата, каквото и да правите. Не пренебрегвайте творческото разрешаване на проблемите. То ще бъде най-ефективно.

Риби

Тази неделя подарете на тялото си необходимия покой и грижи. Козметичните процедури ще са успешни, но се ограничете само до една.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Kaufland повишава количествата на българските плодове и зеленчуци в магазините си

Времето утре - 29 март 2024 г.

АКФ иска ръководството на МВР да бъде изслушано в комисията за Нотариуса

Вандал опита да нахлуе в Президенството, докато Радев разговаря с възможните служебни премиери (СНИМКИ)

Поколението Z склонни да рискуват: Защо напускат работа

Агенция „Митници София” с нов шеф

Съдът върна на работа бивш директор в МВР, уволнен от Рашков

Жестоки глоби за търговеца при некоректни цени в евро и лева

Шеф Станислав Иванов с кулинарно шоу на живо пред магазин BILLA в „Хиподрума“

Столичният общински съвет гласува бюджета на София

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com