Икономист посочи впечатленията си от експертите около Слави Трифонов

75299
Икономист посочи впечатленията си от експертите около Слави Трифонов
Снимка: БГНЕС

"Изгледах представянето на експертите на Слави. Да започна с позитивните впечатления. Като майстор на шоуто, Слави се беше постарал и това да стане шоу. Нали PR-те казват, че 85% от хората решават дали да ти гласуват доверие според как изглеждаш и говориш, само 15% се вълнуват какво точно казваш.

Особен акцент имаше в биографичното представяне на иначе преобладаващо непознати за мен експерти. Голяма част от времето беше отделено за титли, звания, степени и длъжности за демонстрация на експертизата", пише икономистът Енгений Кънев в социалната мрежа Фейсбук.

Музикант с критика към Слави Трифонов, че неглижира културата

За онзи със скромните умения по виола и вокално майсторство, дето има и неравноделна телевизия, думата култура не е ли важна? Или там ...

"Също добро впечатление ми направи, че голяма част от експертите бяха завършили в чужбина, т.е вероятно е да са се върнали в България заради политиката.

Трето, че повечето са в млада или зряла възраст, малцина са възрастни хора ( което само по себе си не е лошо, но често върви с остарели представи за света).

Четвърто, че излъчват интелект, което разкрива потенциал за успешен политически маркетинг с “таланта на народа” по време на кампанията.

Това, което не ме впечатли бяха тезите и начина на тяхното представяне. Стилът беше декларативен, с много пожелателно мислене и с минимална, ако въобще имаше някаква конкретика. Но пък имаше изобилие от намерения, планове, стратегии , програми. Това от което страдат партийните заявки по принцип. Винаги какво, никога как.

Ето експертите, на които най-много ще разчита Слави Трифонов

Снощи лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов представи експерти, които ще бъдат сред основните кандидати за депутати в неговия полит...

Наред с опитни експерти като Хиновски (енергетика) и Радулов (МВР) имаше доста заявки, издаващи познания по принцип, но не и на проблемите на секторите, особено в контекста на правото на ЕС. (Примерно болниците са стопански единици според правото на ЕС, чийто статут трябва да бъде премахнат, т.е непознаване на проблема).

Имаше и тъжни картинки като експертите по право - които макар и да изглеждат професионалисти - им се налага да облекат в разум безумни идеи като прекия избор на главен прокурор. Сякаш не може Статуквото да си го издигне и пряко избере.

И разбира се - проблемът със Сарайския модел не е назован, явно се подразбира, че мажоритарните избори ще го премахнат.

Или затвърдят?

Слави Трифонов ще води партийната си листа във Варна и Стара Загора

Слави Трифонов ще води листата на партия "Има такъв народ" във Варна и Стара Загора. Това обяви самият той в живо предаване по своята ...

Мисля, че като цяло представянето е добър урок за опозиционните партии да се поограничат с критиките си на властта и да направят вече своята позитивна заявка защо трябва да гласуваме за тях."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Съдът върна на работа бивш директор в МВР, уволнен от Рашков

Жестоки глоби за търговеца при некоректни цени в евро и лева

Шеф Станислав Иванов с кулинарно шоу на живо пред магазин BILLA в „Хиподрума“

Столичният общински съвет гласува бюджета на София

Жълт код за силен вятър и прах от Сахара

Кой има имен ден днес, 28 март, 2024 г. Честито!

Протест блокира центъра на София

Прогноза за времето - 28 март 2024 г. (четвъртък)

Отменени полети до и от Виена на летище "София"

Предлагат бърза ликвидация на фирми без скорошна дейност и нает персонал

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com