Изпълнителният директор на d:istinkt Боян Иванович става част от международното жури на Stevie Awards

2031
Изпълнителният директор на d:istinkt Боян Иванович става част  от международното жури на Stevie Awards
Снимка: d:istinkt

Боян Иванович, изпълнителен директор на комуникационна агенция d:istinkt, става част от журито на Международните бизнес награди (International Business Awards) на Stevie Awards. Така той се присъединява към панела от лидери от цял свят, които оценяват бизнес постиженията на компании, личности и екипи.  

Боян Иванович ще бъде част от журито в две комисии - “Връзки с обществеността” и “Годишни доклади”. Те ще оценяват кандидатури в сферата на корпоративната социална отговорност, организация на събития, видео продукция, кризисна комуникация, управление на инфлуенсъри, вътрешни комуникации и др. 

“Поканата да се включа в международното жури на тазгодишните Stevie Awards идва в момент, в който ролята на пиара за управление на публичното доверие е по-важна от всякога”, каза Боян Иванович, изпълнителен директор на d:istinkt. “За мен е огромна чест да оценявам едни от най-добрите PR проекти и активации именно в следпандемичната 2021 година, когато медийната трансформация, новите потребителски навици и устойчивите бизнес резултати са движещата сила на промяната в света на комуникациите.” 

Миналата година самият Боян Иванович бе отличен от престижното международно жури на Stevie International Business Awards за визионерството и изключителни постижения като изпълнителен директор на агенция d:istinkt. Отличието дойде, след като компанията отчете над 55% ръст в оборота за последната финансова година и придобиването на редица нови клиенти, сред които Лидл България, SOBI, Клет България и др. В началото на тази година под негово ръководство агенцията премина през всеобхватен ребранд, който включва ново лого, име и корпоративна идентичност.

През 2020 г. Боян стартира с партньори и новата компания за медийна продукция CRAVE, която се фокусира върху създаването на иновативно дигитално съдържание. 

Боян е сериен предприемач, основател на един от най-големите технологични сайтове в България - Smart News Bulgaria. Той притежава докторска степен по медийна теория от Факултета по журналистика и масова комуникация към Софийския университет. Член на управителния съвет на Световната комисия по здравеопазване и фармацевтична индустрия на PROI - най-голямата мрежа от независими комуникационни агенции в света. Консултирал е големи компании, сред които медийния гигант Netflix и фармацевтичния лидер Horizon Therapeutics.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com