Kaufland България с две отличия на наградите Business Lady

7369
Kaufland България с две отличия на наградите Business Lady
Снимка: Kaufland

Ръководители на две ключови за Kaufland България звена бяха отличени в тазгодишното издание на престижните награди Business Lady Awards, организирани от списание и клуб Business Lady. Петя Владимирова, директор на дирекция „Централни отдели“, спечели наградата в категория „Успешен мениджмънт“, а Милена Караилиева, HR директор на Kaufland България, получи наградата в категория „Човешки ресурси“. Наградите Business Lady 2020 се връчват за най-голям принос на деловите жени и целят да се даде гласност на успешни управленски модели, ефективни бизнес практики и развитие на човешкия капитал. Официалната церемония се състоя на 1 юли, 2020 г. в София.

Конкурс за детска рисунка „#АзПомагам с Kaufland“ започва днес

От днес до 31 май включително деца от 4 до 14 години могат да се включат в конкурса за детска рисунка „#АзПомагам с Kaufland&ldqu...

„Това отличие е признание за неуморния труд на целия екип, който ръководя и без който успехите на Kaufland България като водеща компания в своя сектор нямаше да бъдат възможни“, споделя Петя Владимирова. Тя има над 13 години професионален опит, 12 от които като част от екипа на Kaufland България. Ръководената от нея дирекция обезпечава цялостния жизнен цикъл на недвижимостите на Kaufland – от създаването на дългосрочна и устойчива стратегия за реализиране на обекти на територията на страната, до нейното успешно имплементиране. Kaufland България винаги е осъзнавала своята важна роля за обществото и околната среда и в този контекст за Петя Владимирова и екипа й е важно да се фокусират върху изграждането на устойчиви във времето обекти, оборудвани с най-новите енергоспестяващи технологии. Инвестицията на Kaufland България в модернизации и енергийно ефективни технологии само за периода 2017 – 2020 г. надхвърля 16 млн. лв.

“Kaufland България е компания, която винаги е прилагала добри работодателски практики и е създавала условия за развитие на своя екип. Това голямо признание е резултат именно от стремежа на Kaufland да осигурява възможности на своите кадри. Благодаря на екипа си за целенасочената работа и всички усилия. Гордея се, че допринасяме за това Kaufland да бъде едно от най-атрактивните места за работа в България“, коментира Милена Караилиева. В ролята си на директор „Човешки ресурси“ Милена отговаря за стратегическото управление и развитието на човешкия капитал на компанията и утвърждаването на нейната работодателска марка. Във фокуса на Kaufland като работодател стои грижата за служителите. Kaufland осигурява на своя екип сигурно работно място, конкурентно възнаграждение, редица социални придобивки, обучения и възможности за развитие. През 2020 година Kaufland за втора поредна година бе сертифицирана като Топ Работодател от престижния международен независим конкурс Top Employers Institute. Компанията непрекъснато инвестира в проекти, с които да подобрява условията за работа на екипа и всеки ден да доказва на своите служители, че могат да разчитат на компанията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

„Наводнени мазета и висящи ламарини“: Какви щети нанесе бурята?

Кой има имен ден днес, 18 април, 2024 г. Честито!

След поредния протест: Започва ремонт на водопровода на село Брестовица

Прогноза за времето - 18 април 2024 г. (четвъртък)

Най-важните новини за деня: 17 април 2024 г.

Искат почти двойно поскъпване на таксата за личните карти

Адвокатът на Живко Коцев: Ще докажем, че е невинен (ВИДЕО)

Д-р Николай Василев: Нужна е промяна в структурата на обществото (ВИДЕО)

50% по-изгоден пазар за Великден до 21 април

4 салона за красота в София за перфектна визия

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com