X
 
 

Кирил Домусчиев: Кой казваше, че Нова няма разследваща журналистика?!

10835 0
photo of Кирил Домусчиев: Кой казваше, че Нова няма разследваща журналистика?!
Снимка: БГНЕС
"Кой казваше, че Нова няма разследваща журналистика?! Още много такива силни предавания на Васко и Тина ще видите през новия сезон. Браво на журналистите ни!". Това написа във Facebook собственикът на Нова телевизия Кирил Домусчиев по повод старта на новото предаване в ефир на телевизията "Неделята на NOVA". 

В първия епизод бе разследването на журналиста Васил Иванов, който разказа за лекар от болницата в Пазарджик, за когото има съмнения, че извършва ненужни операции на здрави хора. 

Домусчиев: Силната разследваща журналистика винаги ще бъде в NOVA

Новият собственик на Нова телевизия Кирил Домусчиев приветства разследващия журналист Васил Иванов, за който днес стана ясно, че се зав...

Завръщането на Васил Иванов в Нова събуди спомени за напускането му. То стана известно в средата на април, 2017 година. Тогава Иванов обяви, че напуска заради цензура от страна на тогавашния директор на "Новини и актуални предавания" в Нова - Дарина Сарелска. Последва и открита пресконференция на Иванов рамо до рамо със Слави Трифонов, в което той изнесе пикантни подробности от кухнята на Нова и обяви, че Сарелска го спряла да разобличи тогавашния кмет на Неделино Стоян Беширов за злоупотреба с обществени средства заради влиянието на девера ѝ, депутатът от ГЕРБ по това време Недялко Славов. А какво стана след това - припомнете си в ТОЗИ МАТЕРИАЛ!

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители