Коментар №1 на седмицата: Безмерната наглост на ДПС да се спре

6670
Коментар №1 на седмицата: Безмерната наглост на ДПС да се спре

Публикуваме най-четените и харесвани коментари тази седмица. Този коментар събра над 10000 ваши прочитания в Actualno.com.


Едва ли има човек с капка мозък в България, който да не е съгласен, че нашите политици и особено депутати не стават и за чеп за зеле. Ако бяха служители в частния сектор, тези хора отдавна щяха да са безработни предвид резултата от работата им в полза на обществото – никакъв.

Доста трудно е да посочиш кои от нашите политици и депутати заслужават по-бърз и силен ритник отзад, който завинаги да ги изкара от политиката. Но дори на фона на жестоката конкуренция, все се намират някои да изпъкнат.

Хартиената бюлетина се оказа нов стимул за поведение тип правя ви на маймуни. И в това отношение от ДПС изпъкват. Още в края на работната седмица Халил Летифов говореше как трябвало да повярваме, че хората ги е страх от машините и гласуването с тях. С други думи – вярвайте в Дядо Коледа, съществува. Но председателят на ДПС Мустафа Карадайъ продължи смело напред пред Мария Цънцарова: Ако баба ви беше мъжка, нямаше да си говорим!

Всъщност, аркадаш Карадайъ, ако Конституционният съд на Република България беше показал мъжки характер, ДПС изобщо нямаше да съществува. И това, макар и позабравено, не е заличено от историческата памет – в Конституцията си пише за партиите на база етнически характер.

Колкото до машините – гласоподавателите, включително вашите, не ги е страх сами да си мерят на кантара в магазина какво и колко са купили, обаче ги е страх от машини за гласуване? Да-да, ама не! Машините затрудняват контролирания вот – те не са на Мадуро, както сте оставили на Борисов да внушава, а са машините, които показаха, че предшественикът на Мадуро - вождът Уго Чавес, мами на едро. И предвид телевизионните изяви на депутатския цвят на ДПС в последно време явно точно от това най-много Сараите ги боли.

Защо боли отдавна е ясно и няма да обяснявам дълго – заключва се от думичката "власт". Да не забравяме и "пари" - цял План за възстановяване има да се похарчи. А защо е абсолютно необходимо ДПС, ГЕРБ и БСП да бъдат спрени (за хартиената бюлетина) също е абсолютно ясно – човек само трябва погледне последните 32 години. В цялост, като един сериал!

Сега "евроатлантиците" у нас се почувстваха по-силни, защото заради Украйна САЩ и ЕС не искат да има големи пукнатини в Източна Европа и беззаконието им е на втори план - готови са да се примирят да има, само да не е много. Но в България достатъчно сме сърбали по рецепти за беззаконие именно на задкулисието КОЙ - ще сме големи глупаци пак да приемем още от същото!

Автор: Ивайло Ачев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com