Лев Инс вече предлага най-продаваната застраховка в България и през нов уеб портал

2037
Лев Инс вече предлага най-продаваната застраховка в България и през нов уеб портал
Снимка: Лев Инс

От 1 март 2021г. лидерът на застрахователния пазар по „Гражданска отговорност на автомобилистите“, ЗК „Лев Инс“ дава възможност на своите партньори да издават най-търсената застраховка в България чрез нов и удобен за работа интерфейс.

За разработването на модула, екипът от програмисти използва уникалното know-how на застрахователя, като по този начин полиците се издават изключително бързо и лесно.

Благодарение на интуитивната функционалност, която буквално води потребителя, възможностите за грешки са сведени до минимум. Изцяло е автоматизиран процесът на извличане на данните за автомобила, като е необходимо единствено въвеждане на регистрационен номер и номер на талон, за МПС с регистрация в КАТ, а за нерегистрирани – номер на шаси.

За улеснение, всички калкулирани отстъпки и завишения се прилагат автоматично, а издаването на квитанции за платени вноски става само с няколко клика.

Лев Инс вече е на международните пазари

На проведена среща с участието на офисите на ЗК „Лев Инс“ в европейските страни и повече от 300 служители от централния офи...

Партньорите на ЗК „Лев Инс“ имат възможност да заявят необходимият им брой достъпи до уеб приложението, като всеки отделен потребител има свои уникални потребителско име и парола.

„Добавянето на застраховка Гражданска отговорност към функционалностите на уеб портала е ключова стъпка, в посока на желанието ни да бъдем в крак със световните тенденции, да отговаряме на нуждите на нашите клиенти – на всяко място и по всяко време. До момента през уеб приложението може да се издават продуктите от туристическото портфолио на Лев Инс, а съвсем скоро ще приключим работа и с останалите модули, за да улесним още повече работата на посредниците“, коментираха представители на застрахователя.

Само преди няколко дни дружеството получи подкрепа за своите проекти от Дан Шомон – политически консултант на бившия американски президент Барак Обама и консултант по развитието на международния бизнес.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com