Мариана Попова: В България всичко е свободия, никой не спазва мерките

15142
Мариана Попова: В България всичко е свободия, никой не спазва мерките
Снимка: Instagram

Часове след като се оказа, че Мариана Попова и тригодишната ѝ дъщеря са заразени с коронавирус, певицата написа в профила си във Фейсбук коментар заради нехайството на българите и неспазването на мерките.

 „Искам да благодаря от сърце на Лили Иванова, на двата най- любими отбора в България Левски и ЦСКА… също и на всички антиваксъри, антихристи и всички останали ненормалници за това, че аз и Кати сме с КОВИД. Най-много благодаря на правителството, което не зная къде е и не вижда ли какво се случва по зали, стадиони и изобщо навсякъде!!??? Бясна съм. Някой спазва ли закони тук в тази държава? Благодаря Ви мили хора, пожелавам Ви здраве! Мразя Ви и се проклинам, че останах в тази кочина“. 

По-къссно Мариана Попова изтри публикацията. Тя обясни, че го е направила, защото много от хората в социалните мрежи не са разбрали какво е искала да каже. 

„Изтрих гневния си пост, защото социалните мрежи са се превърнали в място, в което хората изливат гнева си, без да се опитват да разсъждават”. Тя добави, че още от началото на пандемията е изключително активна по темата.

„В България всичко е една свободия. Никой не спазва мерките и сме изключително безотговорни. Това е държава, която има само име, тя като държава не съществува. Тук държавници няма, всички са се спретнали за избори”, добави певицата по Нова телевизия.

"Аз съм изключителен футболен фен, от Левски съм, но какво беше това вчера? Аз обожавам Лили Иванова, но организаторите, хората, които са там, как са го допуснали това? И снимките са пищни, невероятни, претъпкан театър, докато всички колеги се съобразяваме". Самата Мариана Попова подчерта, че най-важното е да се пазим взаимно.

Певицата не е ваксинирана и е отложила концертите си за пролетта, за да мине тежкия период. И намира смелост за заяви открито, че не иска децата ѝ да градят бъдещето си в България.

Мариана Попова изригна срещу антиваксърите

Мариана Попова и дъщеря ѝ Екатерина са заразени с коронавирус. Певицата сама разкри това във Facebook, а също така написа гневен комент...

"Няколко пъти в моя сравнително кратък живот съм стигала до тези изводи. По най-различни поводи. Но сега, последната година, представителната извадка на политическия елит, държава, закони, население, гражданско общество...Няма го, то липсва", добави още Мариана Попова по Он Ер.

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Въпрос за 11 млн. долара: Държавата не знае чия е суперскъпата яхта с български флаг в Дубай (ВИДЕО)

"Засяга се правната сигурност": Прокуратурата с позиция срещу промените в Конституцията

Прокуратурата е поставена под пълен контрол: Магистрати недоволни от реформите в Конституцията

Намаляват скоростта на магистралите у нас

Отбелязваме 145 г. от приемането на първата българска Конституция

„Написах ти писмо": МВР започва национална кампания за пътна безопасност

Прогноза за времето - 16 април 2024 г. (вторник)

Най-важните новини за деня: 15 април 2024 г.

Ето как ще разпознаваме българското агнешко месо за Великден

Аз избирам да бъда щастлив! (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com