Марков: Здравният министър ни прати да си търсим правата за маските в съда на Пеевски

5985
Марков: Здравният министър ни прати да си търсим правата за маските в съда на Пеевски
Снимка: БГНЕС

"Поредният, но не и последен лекар, назначен по конюнктурни и политически причини за министър на здравеопазването, тази сутрин ни изпрати да си търсим правата в демократичния и независим български съд.

Как звучи само, а? Отиваме в съда на Пеевски и компания и всички проблеми са ни решени. Има само един малък, но съществен, според мен проблем, че българския съд и прокуратура не са нито демократични, най-малко независими институции. Всичко останало подлежи на дискусия, но тези неща не, пише специалистът по национална сигурност Николай Марков в социалната мрежа Фейбук.

Граждани протестират срещу маските на открито (СНИМКИ)

С лозунги и викове "Искам да дишам" и оставка, неколцина граждани излязоха на протест пред здравното министерство тази сутрин, предаде&...

"Искам да успокоя всички политици, олигарси, магистрати и прочее глутници участвали в престъпния преход, който заличи съдбите и животите на милиони невинни техни жертви. Няма нужда да се страхуват от българското правосъдие, защото такова за тях няма да има. Както нямаше и за милионите, които спукаха по шевовете гробищните паркове. Бог за вас, господа, ще си остане по-високо от килимявката на Николай пловдивски, а Европа ще си бъде все така далеко, както сами го направихте

Оставаме малък, но стегнат отбор в казана на ада наречен България, който ще ври и кипи, докато мазната пяна на възмездието изплува на повърхността и бъде механично отстранена. Това ще се случи, както и да се развият други важни събития. Неизбежно ще ви се случи, където и да се намирате скрити по света и у нас. По оня списък.

Спазването на законите прави гражданите свободни, но не и нашите, поради обстоятелството, че властниците ни се изгубиха в превода и ще ни трябват други управници. Тези до тук, макар и да изглеждат като живи, са вече мъртви. Това са поискали от съдбата си на приказното балканско място и това ще получат по един или друг начин. Въпрос на време и извънсъдебна техника!

За всичко останало, какво да ви кажа - носете си новите дрехи, пазете здравето си, радвайте се на живота, а лошите работи оставете на лошите хора. Ние и без друго загубихме мярката за добро и зло и ни остана само едно принципно и неизбежно решение: Каквото сабя покаже - напълно демократично и по европейски.

Официално: Маските задължителни на открито при струпване на хора

Всички лица, когато се намират на открити обществени места, на които има струпване на хора и невъзможност за спазване на физическа дист...

На зла круша - зъл прът."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Съдът върна на работа бивш директор в МВР, уволнен от Рашков

Жестоки глоби за търговеца при некоректни цени в евро и лева

Шеф Станислав Иванов с кулинарно шоу на живо пред магазин BILLA в „Хиподрума“

Столичният общински съвет гласува бюджета на София

Жълт код за силен вятър и прах от Сахара

Кой има имен ден днес, 28 март, 2024 г. Честито!

Протест блокира центъра на София

Прогноза за времето - 28 март 2024 г. (четвъртък)

Отменени полети до и от Виена на летище "София"

Предлагат бърза ликвидация на фирми без скорошна дейност и нает персонал

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com