Новата телевизия на Слави - планове и програма

35727
Новата телевизия на Слави - планове и програма
Снимка: Screenshot

Телевизията на Слави Трифонов - "7/8 TV" ще стартира на 4 ноември в 19 часа. Тя ще излъчва 5 часа - от 19:00 до 00 часа. Това обяви днес самият Трифонов в интервю, излъчено във Facebook.

"Да стартираш една телевизия, не е като да стартираш готвене, това е нещо доста сложно. Ние винаги се стремим да бъдем точни и ясни с аудиторията. Не бяхме сигурно кога точно ще се случи, затова обявихме, че ще бъде след 15 септември", обясни шоуменът.

Появиха се нови подробности за телевизията на Слави

След като стана ясно, че шоуменът Слави Трифонов е придобил телевизия "Стара Загора", се появиха още подробности около сделката. "Да, ...

Друг важен въпрос, който бе разяснен е дали телевизията ще бъде онлайн или ще излъчва сигнал по кабел и сателит. "Както почти цяла България получава телевизията си по кабел или сателит, кабелните оператори, мобилните и сателитните разпространяват всички канали - така ще се разпространява и тази телевизия", обясни водещият.

Стана ясно и че "7/8 TV" ще бъде намерена на 78-ми канал на повечето оператори.

"Г-н Евгени Димитров, който е директор на телевизията, в момента подписва отделен договор с всеки един оператор", каза още Трифонов.

Попитан дали ще го има отново "Шоуто на Слави" на екран, той обясни, че това е невъзможно, тъй като шоуто с това име е било години наред в ефира на друга телевизия. За сметка на това пък ще има все шоу с водещ Слави Трифонов, което ще се казва "Вечерното шоу на Слави".

7/8 TV - телевизията на Слави чука на вратата? (ВИДЕО)

В своя Facebook профил Слави Трифонов публикува кратко промо, което завършва с думите: "7/8 TV - силата е истината". С коментара на Тр...

Бихме могли да инвестираме в новини, в сутрешни блокове - нещо, което правят всички телевизии. Но сме решили сме да предлагаме на пазара нещо, което го няма - ентъртеймънт и свободно мнение - нашата гледна точка. Ще се изразяваме абсолютно свободно според морала и българските закони, категоричен е Трифонов.

Шоуменът, който създаде наскоро политическия проект "Няма такава държава", заяви, че в телевизията ще има реклами, тъй като това е начинът да се финансира и да е безплатна за зрителите. И тъй като за рекламодателите е важен рейтингът, той допълни, че от години следи регтингите, който  обявяват различни агенции и е скептичен, тъй като се оказва, че всяка телевизия си има агенция, която обявява именно нея за тази с по-висок рейтинг.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Съдът върна на работа бивш директор в МВР, уволнен от Рашков

Жестоки глоби за търговеца при некоректни цени в евро и лева

Шеф Станислав Иванов с кулинарно шоу на живо пред магазин BILLA в „Хиподрума“

Столичният общински съвет гласува бюджета на София

Жълт код за силен вятър и прах от Сахара

Кой има имен ден днес, 28 март, 2024 г. Честито!

Протест блокира центъра на София

Прогноза за времето - 28 март 2024 г. (четвъртък)

Отменени полети до и от Виена на летище "София"

Предлагат бърза ликвидация на фирми без скорошна дейност и нает персонал

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com