X
 
 

Новини или Novini - картината на печата за 6 декември

194 0
photo of Новини или Novini - картината на печата за 6 декември
Снимка: iStock/Guliver
Малко остана - един четвъртък да мине, ама какво ли пък всъщност остана? Поне духна ветрец, че да поизчисти въздуха и да видим по-ясно заглавията по вестниците:

Вестник "Сега"

Вестникът цитира думите на Йорданка Фандъкова, че е поела политическа отговорност, лишавайки се от най-важния си заместник Евгени Крусев. Тя допълни, че Крусев е работил изключително отговорно и напористо, но за съжаление останала без него. Осиротя тази жена! А иначе от изключително отговорната и добра работа на общината човек може да се убеди вдишвайки с пълни гърди по улиците. 

Вестник "Труд"

Според данни за 2018-та година, близо 3000 българи са носители на ХИВ, а има 286 нови случаи, регистрирани от началото на годината. Всяка година около 300 000 души се изследват за вируса, допълва изданието, а по-голямата част от заразяването идва от хомосексуални връзки. 

Вестник  "24 часа"

На именния си ден, пише "24 часа", Банев и съпругата му кацат у нас с белезници. Съпругата му нямало да бъде настанена в килията на Иванчева, понеже там имало нова "съквартирантка". Изглежда тая килия вече ще е с името на Иванчева отпред и никой друг няма да се допуска вътре. 

Вестник "Монитор"

"Монитор" пише, че "Духаме в дрегери за 2.5 милиона лева", съвсем новички, които КАТ щели да купят. По-голямата част от сумата щяла да отиде за шествалентни еднократни полеви тестове за дрога, които ще излязат на бюджета на 600 000 лева. Тоест, не разчитайте вече на брак в проклетата машинка - нови, свръхмодерни и точни апарати няма да ви простят декемврийския запой. Има наистина някаква логика тия неща да се купуват точно по празниците...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители