X
 
 

Обсъждат как да подобрят достъпа до заетост за малките хора в България

1078 1
photo of Обсъждат как да подобрят достъпа до заетост за малките хора в България
Снимка: БГНЕС
На 21 октомври в централата на КТ „Подкрепа”, президентът Димитър Манолов ще открие регионална среща на тема „Равни шансове за малките хора в България“, организирана от НО "Малки български хора". Срещата е с цел реализация на комплексни действия, насочени към подпомагане социалното включване, подобряване качеството на живот и улесняване достъпа до заетост на малките хора в България, създавайки се устойчиво партньорство между местните власти, доставчиците на социални услуги и хора с увреждания, както и приемане на мерки за превенция за изпадане в уязвимо положение и социална изолация, пише БГНЕС.

Форумът е част от проект за провеждане на регионални срещи в цялата страна за представяне на успешния опит на Организацията при предоставяне на услуги, процеса на интеграция на малките хора, хората с увреждания, в това число на деца и семейства в риск, и подобряване качеството им на живот.

Русинова: Над 230 000 безработни започнаха работа през 2018 г.

Безработицата в България се понижи до рекордно ниско ниво. През 2018 г. средното й равнище е 5,2%, което е значително по-ниско от сре...

Гости на регионалната среща в София ще бъдат Зорница Русинова, зам. министър на труда и социалната политика, Деница Сачева, зам.-министър на образованието и науката, Румяна Петкова, изпълнителен директор на Агенция за социално подпомагане, експерти от Агенция по заетостта и Ирена Соколова, областен управител на Перник.

До момента са проведени срещи във Велико Търново и Бургас, в които са обхванати 72 граждани с нисък ръст.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • шминке 31.10.2019 1 шминке 31.10.2019 преди 3 седмици Профил на трол?
    как да няма , щом се завръщат от шминке англия масово ? така че , какво да обшминкават в 3-странен съвът ? Основната шминка за завърнал се компютерен спец шминка ? Минималната заплата ягоди в кофа шминка българия ? Шминке лев по бюрата на размяна шминка пунди и стьорлинги, лири и шминки шилинги - лири ? Много шминки ни предстоят , и както винаги , висок болничен , клас шминко .
Последно в Актуално