X
 
 

Отиде си проф. Юлиан Вучков

На 83 годишна възраст във военна болница почина професор Юлиан Вучков. Това съобщи на профила си във Facebook журналистът Мартин Карбовски.

"Бог да те прости, професоре, за мен беше разкош да те познавам.

Пиша тази жалейка със ясна цел - след като напоследък нашият екип се грижеше за професора (благодарим ви Алина и Виктор !) днес ние се питаме дали ще има кой да организира изпращането му.

Надяваме се да не останем сами в тая трудна задача. Просто защото не знаем какво да правим", допълни той.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • българин 6 българин преди 1 месец Профил на трол?
  Отиде си една емблематична за днешните професорчета фигура, повече нищо.
 • Октомври 5 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  Лека му пръст на Професора. В сравнение с всичко останало зад екран той беше просто човек макар , че от време на време на някой се мазнеше . Но , така е трябвало да бъде. Съжалявам Гражднако Димитрова , но вашата констатация е вярна просто зашото може би вие масата за нищо не ставате , но Конституцията не ви забранява това.
 • Георги Илиев Митев 4 Георги Илиев Митев преди 1 месец Профил на трол?
  Бойкоуспокояващи за нас са без пари. И виждам вече аз божествена глава (да кажа тук похвалните слова). Три папи по главата го галили и боговете нимба му благословили. Автор: Георги Илиев Митев. Град София (2019). Трето поколение репресиран и второ поколение репресиран по отношение на образованието. Със средно образование.
 • Анонимен 3 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  о, слава богу, един малоумник по малко! толкова омраза не съм видяла,колкото от този странен субект! не бих искала да кажа " луд" но това ,че психиатрите в бг не си гледат работата, това е сигурно!!!
 • Анонимен 3.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Личи си че си от партията на ДЕБИЛИТЕ!!!!
  : 3 !
 • Юлиан ФучкоФ 3.2 Юлиан ФучкоФ преди 1 месец Профил на трол?
  до 3....Да го ФУКНА в обръчето над главата ти!!!!
  : 7 !
 • Георги Илиев Митев 2 Георги Илиев Митев преди 1 месец Профил на трол?
  Закон е думата на премиера-на другите нямай вера. Обичаме си диктатура-такива сме си по натура. Автор: Георги Илиев Митев. Град София (2014). Трето поколение репресиран и второ поколение репресиран по отношение на образованието.
 • Георги Илиев Митев 1 Георги Илиев Митев преди 1 месец Профил на трол?
  ОДА за Бойко Борисов. ПОЕМА за Петър-Емил Митев. ПОЕМА за Ирина Бокова. Автор: Георги Илиев Митев. Град София (2014). Трето поколение репресиран и второ поколение репресиран по отношение на образованието. Със средно образование.
Последно в Актуално