X
 
 

Пернишкият квартал "Църква" пет дни е без вода

1719 1
Пернишкият квартал "Църква" пет дни е без вода
Снимка: Actualno.com
Въведеният в Перник воден режим да бъде еднакъв за всички.

Това настояха пред кмета на Перник Станислав Владимиров и управителя на ВиК Иван Витанов жители на пернишкия квартал "Църква", които в продължение на пет дни са без вода, предаде БНР.

Нено Димов: ВиК носи отговорността за положението с водата в Перник и Радомир

Изцяло отговорност на ВиК дружеството е било да организира подаването на водата за Перник и Радомир. В месечния график за ползване на я...

За да се осигури нормалното водоподаване към квартала те поискаха в режима да бъде включено и селището "Делта хил". ВиК трябва да направи нужната организация водата да стига до всички, заяви пред разгневените граждани кметът Станислав Владимиров. Той съобщи, че от водното дружество предлагат нов режим - вода да има по 7 часа в денонощието и попита управителя на ВиК дали гарантира, че при този режим всички жители на общината ще имат вода.

Владимиров заяви, че иска всяко едно населено място да има вода в определен часови диапазон, който да е удобен за хората и да е съгласуван с останалите институции и очаква в понеделник предложението на водното дружество. Той поиска и бързо решение на проблема в квартал "Църква" и незабавно възстановяване на водоподаването, пише БГНЕС.

Какво каза кметът за водния режим в Перник пред Actualno.com можете да прочетете в ТОВА ИНТЕРВЮ.

Има ли развитие по разследването на прокуратурата за това кой е виновен за водния режим в града, можете да прочетете ТУК.

Леко напрежение между кметовете на Перник и Радомир заради язовир "Студена"

Против съм информацията да е в такъв аспект – да противопоставя, да дава насоки. Определения като "отклонена е водата за Радомир"...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Gatzzo 1 Gatzzo преди 1 месец Профил на трол?
    Като са без вода, да се вдигнат тези "курназ перничани" и право в София . . .пред МС ! И там на място да линчуват това леке Димов, за това дето даде разрешение да отклонят вода от техния язовир, за частните фирми и цехове около града !