Пиян полицай блъсна 4 коли, уволняват го дисциплинарно

2772
Пиян полицай блъсна 4 коли, уволняват го дисциплинарно

Полицай предизвика верижна катастрофа с 4 автомобила и отказа алкохолна проба. Вътрешният министър разпореди дисциплинарно производство.

Инцидентът е станал снощи около 20 часа в района на кръстовището на булевардите „Никола Мушанов“ и „Възкресение“ в столичния кв. „Красна поляна“, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Първи сме в ЕС по разходи за полиция и отбрана

Страната ни е първа в Европейския съюз по средства, които са дадени за сектор "Сигурност". Това показват нови данни на Евростат, според...

По първоначални данни, заради несъобразена скорост шофьорът на лек автомобил „Мазда“ е ударил два автомобила, които допълнително са засегнати още две коли. При инцидента няма пострадали, но са нанесени материални щети.

По информация на очевидци на катастрофата, виновникът, който се представил като полковник, опитал да се измъкне от отговорност, съобщи Нова телевизия. По думите им той бил във видимо нетрезво състояние. След това пък друг мъж дошъл, за да се представи за водач на автомобила пред КАТ.

Пристигналите пътни полицаи са съставили акт за несъобразена скорост на шофьора на маздата, както и заради отказа му да бъде пробван за употреба на алкохол. По случая министърът на вътрешните работи Пламен Узунов е разпоредил незабавно дисциплинарно производство, тъй като мъжът е служител на МВР.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София