Плевнелиев го раздавал като изпълнителен директор

5159
Плевнелиев го раздавал като изпълнителен директор
Проблемът на бъдещия президент е дали изобщо осъзнава каква е ролята и функцията му като държавен глава, смята политологът Татяна Буруджиева

Проблемът на бъдещия президент Росен Плевнелиев бил дали изобщо осъзнава каква е ролята и функцията му като държавен глава.

"Важно е дали той самоосъзнава, а не се оставя да му се казва какво трябва да прави", коментира политологът Татяна Буруджиева пред КРОСС.

Плевнелиев полага пета клетва с 21 салюта

Пета официална клетва ще положи в сряда президентът Росен Плевнелиев пред депутатите. Освен като държавен глава той се е обричал да сл...

„До този момент Плевнелиев е човек, който е като изпълнителен директор - има някакви планирани неща и той всячески се опитва да ги реализира. Плевнелиев изобщо няма да се еманципира, докато не разбере, че това да си президент, означава да си политик, и то да си политик, който трупа опит и произвежда политики. Той по-скоро демонстрира от една страна хъс да се заеме с работа, а от друга страна изважда на преден план характеристики и качество, които със сигурност влияят, но не са показателни за сериозни политики", каза още Татяна Буруджиева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com