“Premium Zone” - зоната, в която комфортът и стилът се срещат

10896
“Premium Zone” - зоната, в която комфортът и стилът се срещат
Снимка: Мебели Виденов

Има мебелни магазини, в които знаем, че ще намерим всичко - евтини и функционални мебели за вилата, елегантни и достъпни решения за апартамента, който даваме под наем, както и качествени мебели от по-висок клас - модерни, стилни, достойни за поредната ни дизайнерска амбиция. Моят избор за толкова широк спектър от интериорни решения са Мебели Виденов. Не само защото имат подреден и информативен сайт, в който бързо и лесно се ориентирам, а защото където и в България да се намирам, в близост има техен шоурум.

Тита избра най-големия шоурум на Мебели Виденов за своя фотосесия

Хитовата изпълнителка зарадва фенове си с лимитирана серия маратонки, създадена по нейна идея и дизайн, а шоурумът на Мебели Виденов в ...

И да си призная, дори и да харесам холна маса, нов диван или секция онлайн, в моето съзнание това са сериозни покупки, които изискват по-голяма концентрация и предварителни проучвания. И предпочитам да отида на място - да седна на дивана, да легна на леглото, да отворя шкафчетата и чекмеджетата, за да усетя дали наистина това трябва да е изборът ми.

 

А когато в сайта на Мебели Виденов се появи категорията “Premium Zone”,  бях истински доволна. Тази селекция от мебели напълно отговаря на очакванията ми на едно (вече пораснало) градско момиче, което иска обзавеждането на дома му да е стилно, модерно и практично. И разбира се - на разумни цени. Защото, макар и вече многодетна майка, която все повече цени домашния уют, имам потребност да заделям част от средствата си за удоволствия - театър с приятелки, летни вечери навън със семейството или релаксиращи спа процедури през уикенда.  И това вече е възможно, но без да правя компромис с красотата и хармонията на дома.

 

Когато разказах на най-добрата си приятелка за “Premium Zone”, тя беше доста заинтригувана, но и малко скептична. Тя е от категорията млади еманципирани жени, които не спират да сравняват оферти, да търсят най-доброто качество за парите си и да сравняват мебелите, които могат да се купят в България, със световния тренд. Знаех си, че начинът да я убедя в правотата на избора ми е един - да отидем заедно в шоурума в София и да ѝ покажа на място какво съм избрала.

Магическо откриване в „Нощта на мебелите“

„Мебели Виденов“ откриха своя най-голям 43-ти шоурум в София на ул. „Околовръстен път“ 106 А. Голямото простран...

 

Приоритет в момента ми е дневната. Именно там изкарвам най-много време с близките си. И някак точно там усещам липса на уют и стил. Затова реших, че ще закарам в провинцията етажерките и скрина, които от години не могат да съберат нито книгите ми, нито снимките и аксесоарите, и ще намеря комплексно решение, с което дневната ми ще изглежда подредена и красива. Избрах холна секция в бяло с вградена LED светлина. Даже в магазина получих съвет как да разпределя модулите на стената.

От известно време си мечтая и за нов диван за дневната - по-ярък, по-модерен и най-вече наистина нов. Предишният все още е запазен, но го купих прибързано, когато трябваше да се местя за по-малко от седмица. Тогава нямах представа какво точно купувам. Днес обаче съм доста по-ориентирана в предпочитанията си и знам какво търся - разтегателен ъглов диван, с подлакътници и възглавници. Само за цвета на дамаската имах известни колебания, но знаех, че няма да е традиционен - слонова кост, бежов и сив може и да са опция за някои, но аз исках диван с характер. И когато видях тюркоазения модел Елзас, знаех, че е създаден именно за моята дневна. Приятелката ми също го оцени, а гъвкавата схема на изплащане допълнително улесни избора ми. 

"Нощ на мебелите" – за първи път в България

На 5 октомври в 18:00 часа на ул. „Околовръстен път“ 106А в София отваря врати новият шоурум на „Мебели Виденов&ldquo...

Моята любима приятелка също не се въздържа и направи поръчка – избра си малка холна маса в цвят от тъмен орех - липсващия финален щрих в холното пространство на вилата й. Сигурна съм, че тази първа покупка е началото на едно дълго приятелство с Мебели Виденов.  А аз съм повече от щастлива, че с толкова малко усилия успях да променя дневната до неузнаваемост. Втора стъпка - спалнята. Скоро. И обещавам да разкажа.

 

Автор: Миряна Георгиева

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com