X
 
 

Протестиращи в Крушаре: Властта се опитва да ни дискредитира, блокадата остава

1663 1
photo of Протестиращи в Крушаре: Властта се опитва да ни дискредитира, блокадата остава
Снимка: Getty Images/Guliver
"Наблюдаваме с интерес и безпокойство опитите на властта да изсипе на барикадата в Крушаре националистически и маргинални структури, които са в управлението на страната" - алармират протестиращите заради избиването на домашните прасета в село Крушаре.

Те изпратиха отворено писмо до медиите, в което се казва още, че действията доказват, че "проблемът на управлението не е чумата, а ние.

Свиневъди алармират за случаи на безразборно изхвърлени останки от убити прасета

Протестиращите от сливенското село Крушаре срещу избиването на прасетата от т. нар. заден двор изпратиха второ отворено писмо до премие...

Хората могат да бъдат обезсърчени, лъгани, заплашвани, но не и дълго. Ние оставаме на барикадата. Грозните и „свинливите“ имат същия проблем като умните и красивите - неграмотното и корумпирано управление".

Исканията им за спиране на избиването на здрави животни и за предприемането на адекватни мерки остават валидни.

Блокадата остава, заявяват хората, обявили гражданско неподчинение.

Припомняме, че вече 13 дни пътят Сливен - Ямбол е блокиран от протестиращи стопани на домашни прасета. Те продължават да настояват за спиране на избиването на поголовието в областите без положителна проба за АЧС.

Блокадата на пътя Сливен - Ямбол заради африканската чума продължава

Рано тази сутрин шофьор с кола с ямболска регистрация опита да пробие блокадата на пътя Сливен – Ямбол, при село Крушаре, която н...

Незабавно да бъде отворен пътят Ямбол-Сливен, настояват от Индустриалната стопанска асоциация в Ямбол.

От организацията са изпратили писмо до министър-председателя и вътрешния министър, както и до областния управител и кмета на Сливен с искане да бъдат гарантирани правата на бизнеса и гражданите и пътят да бъде незабавно отворен.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Шапор с джендер уклон и десна резба 1 Шапор с джендер уклон и десна резба преди 6 дена Профил на трол?
    Най-яките шопари са у Шопландия със столица село Банкя! Само дето малко са изпедерчени, иначе на килца и провиснало шкембе го докарват ;)