Шеф Манчев и шеф Шишков поздравиха победителите в конкурса на „Умници гладници“

1315
Шеф Манчев и шеф Шишков поздравиха победителите в конкурса на „Умници гладници“
Снимка: Лидл България

Шеф готвачите Иван Манчев и Таньо Шишков подготвиха специален видео поздрав за децата от 15 училища и техните учители. Те реализираха най-забавните и полезни уроци по здравословно и балансирано хранене в инициативата „Умници гладници“. С този поздрав известният тандем иска още веднъж да насърчи мисията на учителите за изграждане на правилна хранителна култура и ентусиазма на децата, който превръща храненето в знание и преживяване.

Участието на известните шеф готвачи в съвместната инициатива на Лидл България и Асоциация „Родители“ е продължение на ангажимента им в подкрепа на здравословно и балансирано хранене сред подрастващите. Този ангажимент намери своето изражение и в книгата „Малки рецепти за големи готвачи“, издадена и разпространена от търговската верига през миналата година. Книгата ще бъде и част от наградите, които ще получат победителите през новата учебна година. Пъстрите и лесни рецепти ще покажат на децата, техните родители и учители, най-кратния и вкусен път към балансираното хранене.

Предстои издаването и на специалния сборник с 15-те най-забавни и полезни уроци в помощ на учители и родители, с който ще бъде посрещната новата учебна година. Целта е този сборник да представи разнообразие от активности, провокиращи интереса на децата към здравословните храни и създаващи условия за включването на родителите като активна страна в процеса.

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа, част e от немската Schwarz-Gruppe и присъства в 32 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 101 магазина в 48 града и близо 3000 служители. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com