Слави Трифонов: Вчера Бойко Борисов си призна, че е излъгал, а днес разказа нов тъп виц

14069
Слави Трифонов: Вчера Бойко Борисов си призна, че е излъгал, а днес разказа нов тъп виц
Снимка: БГНЕС

Само аз ли имам чувството, че живеем в тъп виц? Вчера Бойко Борисов летя с хеликоптер и се хвали пред някакви саудитци с „Балкански поток“, който е „Турски поток“ и „е хубав, ама не е готов“. Повтарям – не е готов. Не знам с какво точно се хвали министър-председателят, но тоя „Балкански поток“, който в България трябва да е с дължина 485 километра, щеше да е готов най-късно до 13 юни. Щото се строи по 5 километра на ден. Така излъга в началото на годината самият Борисов. И аз ви казах, че лъже, пише телевизионният водещ Слави Трифонов в социалната мрежа фейсбук.

"Още тогава сметнах, че ако се стори по 5 километра на ден, до 13 юни България ще има газопровод не от 485 километра, а от 1200 километра. И се усъмних, че явно се строи на зиг-заг. Със строителство от по 5 километра на ден, днес България трябва да е построила газопровод с дължина 1710 километра. При нужни 485 километра. Излиза, че великият строител Бойко Борисов трябва да е построил не само българската част, но да е построил и газопровода в Сърбия и Унгария, да е стигнал възможно най-крайната точка на газопровода – хъба в град Баумгартен в Австрия и смело да строи тръбата напред към дома на Ангела Меркел в Германия. “Дискавъри” трябва да снимат това.

Борисов се качи на хеликоптер и обяви: "Балкански поток" ще пренася и американски втечнен газ (ВИДЕО)

"През „Балкански поток“ се предвижда да се доставя както азерски, така и американски втечнен газ." Това обяви премиерът Бо...

Днес новия тъп виц на Борисов е, че дронът на президента, който снима в спалнята му всъщност не било дрон, а “прекрасна госпожа”.

В Деня на българската независимост главният прокурор излезе с поздравителен адрес в туитър като обяви, че на 22 септември 1908 г. България е станала "първата национална държава в ЕС". Европейският съюз е основан 85 години след българската независимост, затова аз се чудя каква точно история е чел главният прокурор. Иван Гешев сигурно е чел такава история: „Цар Фердинанд подписва манифест за приемането на България в Европейския съюз, ама не веднага, а след 100 години“.

Действащият съдия от Конституционния съд Филип Димитров се хвърли като Матросов на амбразурата да защитава правителството на Бойко Борисов, което написа най-неграмотният проект за нова Конституция. Явно в този съд и Филип Димитров е „братиньо“ на Бойко Борисов.

В Деня на българската независимост и Третото велико народно въстание МВР пък иззе физиологичен разтвор за рани и водни боички от палатките на майките на децата с увреждания. И така МВР защити националната сигурност.

Вълна от иронични коментари към Гешев, след като обяви България за "първата национална държава в ЕС"

С един "туит" главният прокурор Иван Гешев пренаписа не само българската, но и балканската и европейската история. В Деня на Независимо...

Шефът на военното ни разузнаване лъсна с чисто голи снимки в интернет. Така националната сигурност пак беше гарантирана – чуждите разузнавания ще умрат от смях с нашия български Щирлиц.

Пак в Деня на българската независимост, под мощни възгласи: „Оставка“ Цвета Караянчева държа 6-минутна патетична реч на „Царевец“. И през цялото това време се усмихваше широко, сякаш чува мощни възгласи: „Вие сте умна кърджалийска дама“.

Днес пък стана ясно, че здравният министър е разрешил на депутатите в зала да не носят маски, защото Народното събрание не било обществена сграда, която обслужва граждани. Така е - депутатите не обслужват гражданите, а обслужват само себе си.

Всъщност, най-тъпият виц е, че след 77 дни на протести, тия хора продължават да имат наглостта да не си подават оставките.

Караянчева: Денят на Независимостта винаги ще озарява през вековете надеждите и самочувствието на българския народ

"Каквито и трудности да среща страната ни по своя път, Денят на Независимостта винаги ще озарява през вековете надеждите и самочувствие...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Прогноза за времето - 17 април 2024 г. (сряда)

Най-важните новини за деня: 16 април 2024 г.

Протест пред Съдебната палата иска оставката на Сарафов (ВИДЕО)

Обвинените за контрабанда Димитрови са имали влияние на високо ниво в държавата, твърди ДАНС

Времето утре - 17 април 2024 г.

Четвърти в НАТО сме по дами в армията

"Да, България" избира между девет имена кандидатите си за Европейския парламент

239 тона въглеродни емисии е спестила Kaufland България през 2023 г. от използването на палети за многократна употреба

"Правосъдие за всеки" организира протест срещу спряната съдебна реформа

Център за интеграция на ромите организира конкурс по проект финансиран от ЕС

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com