Слави Трифонов: Вчера Бойко Борисов си призна, че е излъгал, а днес разказа нов тъп виц

14059
Слави Трифонов: Вчера Бойко Борисов си призна, че е излъгал, а днес разказа нов тъп виц
Снимка: БГНЕС

Само аз ли имам чувството, че живеем в тъп виц? Вчера Бойко Борисов летя с хеликоптер и се хвали пред някакви саудитци с „Балкански поток“, който е „Турски поток“ и „е хубав, ама не е готов“. Повтарям – не е готов. Не знам с какво точно се хвали министър-председателят, но тоя „Балкански поток“, който в България трябва да е с дължина 485 километра, щеше да е готов най-късно до 13 юни. Щото се строи по 5 километра на ден. Така излъга в началото на годината самият Борисов. И аз ви казах, че лъже, пише телевизионният водещ Слави Трифонов в социалната мрежа фейсбук.

"Още тогава сметнах, че ако се стори по 5 километра на ден, до 13 юни България ще има газопровод не от 485 километра, а от 1200 километра. И се усъмних, че явно се строи на зиг-заг. Със строителство от по 5 километра на ден, днес България трябва да е построила газопровод с дължина 1710 километра. При нужни 485 километра. Излиза, че великият строител Бойко Борисов трябва да е построил не само българската част, но да е построил и газопровода в Сърбия и Унгария, да е стигнал възможно най-крайната точка на газопровода – хъба в град Баумгартен в Австрия и смело да строи тръбата напред към дома на Ангела Меркел в Германия. “Дискавъри” трябва да снимат това.

Борисов се качи на хеликоптер и обяви: "Балкански поток" ще пренася и американски втечнен газ (ВИДЕО)

"През „Балкански поток“ се предвижда да се доставя както азерски, така и американски втечнен газ." Това обяви премиерът Бо...

Днес новия тъп виц на Борисов е, че дронът на президента, който снима в спалнята му всъщност не било дрон, а “прекрасна госпожа”.

В Деня на българската независимост главният прокурор излезе с поздравителен адрес в туитър като обяви, че на 22 септември 1908 г. България е станала "първата национална държава в ЕС". Европейският съюз е основан 85 години след българската независимост, затова аз се чудя каква точно история е чел главният прокурор. Иван Гешев сигурно е чел такава история: „Цар Фердинанд подписва манифест за приемането на България в Европейския съюз, ама не веднага, а след 100 години“.

Действащият съдия от Конституционния съд Филип Димитров се хвърли като Матросов на амбразурата да защитава правителството на Бойко Борисов, което написа най-неграмотният проект за нова Конституция. Явно в този съд и Филип Димитров е „братиньо“ на Бойко Борисов.

В Деня на българската независимост и Третото велико народно въстание МВР пък иззе физиологичен разтвор за рани и водни боички от палатките на майките на децата с увреждания. И така МВР защити националната сигурност.

Вълна от иронични коментари към Гешев, след като обяви България за "първата национална държава в ЕС"

С един "туит" главният прокурор Иван Гешев пренаписа не само българската, но и балканската и европейската история. В Деня на Независимо...

Шефът на военното ни разузнаване лъсна с чисто голи снимки в интернет. Така националната сигурност пак беше гарантирана – чуждите разузнавания ще умрат от смях с нашия български Щирлиц.

Пак в Деня на българската независимост, под мощни възгласи: „Оставка“ Цвета Караянчева държа 6-минутна патетична реч на „Царевец“. И през цялото това време се усмихваше широко, сякаш чува мощни възгласи: „Вие сте умна кърджалийска дама“.

Днес пък стана ясно, че здравният министър е разрешил на депутатите в зала да не носят маски, защото Народното събрание не било обществена сграда, която обслужва граждани. Така е - депутатите не обслужват гражданите, а обслужват само себе си.

Всъщност, най-тъпият виц е, че след 77 дни на протести, тия хора продължават да имат наглостта да не си подават оставките.

Караянчева: Денят на Независимостта винаги ще озарява през вековете надеждите и самочувствието на българския народ

"Каквито и трудности да среща страната ни по своя път, Денят на Независимостта винаги ще озарява през вековете надеждите и самочувствие...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Съдът върна на работа бивш директор в МВР, уволнен от Рашков

Жестоки глоби за търговеца при некоректни цени в евро и лева

Шеф Станислав Иванов с кулинарно шоу на живо пред магазин BILLA в „Хиподрума“

Столичният общински съвет гласува бюджета на София

Жълт код за силен вятър и прах от Сахара

Кой има имен ден днес, 28 март, 2024 г. Честито!

Протест блокира центъра на София

Прогноза за времето - 28 март 2024 г. (четвъртък)

Отменени полети до и от Виена на летище "София"

Предлагат бърза ликвидация на фирми без скорошна дейност и нает персонал

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com