Стотици призовават Марешки да открие бензиностанция в техния град

9885
Стотици призовават Марешки да открие бензиностанция в техния град
Снимка: ПП "ВОЛЯ"

Лидерът на ВОЛЯ и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки е обсипван с благодарности за това, че ниските цени в обектите му се запазват и в периода на Извънредното положение. В профила му във Фейсбук  има лавинаот коментари на благодарни хора, много от които призовават бизнесмена да разкрие още от бензиностанции. 

Неотдавна Марешки сам оповести статистиката от аптеките и бензиностанциите. Той взе решение всеки ден в джоба на хората, посетили неговите обекти ( над 100 000 души), да остават 600 000 лева под формата на големи отстъпки. Изчисленията показват, че за изминалия месец март това са близо 20 милиона лева.

Веселин Марешки: Милиардите, изхарчени за самолети, днес можеше да отидат за хората и бизнеса

„Мерките на правителството за подпомагане на бизнеса и на хората са за 4-5 милиарда лева, а за безсмислените осем железа – ...

Тази политика с грижа за хората е повод за стотици благодарствени коментари в социалните мрежи, написани от хора от цялата страна.

„И той можеше да надуе цените, както мнозина постъпват в момента. Чест му прави, че вместо да гони печалби, оставя тези огромни суми за хората и така им помага да оцелеят в тази трудна ситуация. Ние му благодарим за човечността и родолюбието. Дано той е пример за други политици и бизнесмени”, пише в един от хилядите коментари. „ Ако не е Марешки, дизелът щеше да е 3 лева! Благодарим ти, Веско!”,

„Благодаря Ви, г-н Марешки, с две ръце съм за Вас за всичко, което правите за народа. Пожелавам Ви здраве, за да довършите започнатото!”, „Актуалните цени на горивата показват какво е да си истински родолюбец, какво правиш за българите, без дори да си в управлението. Благодарим!” ,” Всичките 240 трябва да взимат само пример от Вас”, „В политиката трябва да има повече хора като Вас. Благодаря Ви!”, „Благодарности, чест и уважение!”, „Уникален народ сме – блъскаме се в аптеките и бензиностанциите на Марешки, а после отиваме и гласуваме за други. Значи си ги заслужаваме!”, „Г-н Марешки, това което правите сега, не е единичен случай - ние военноинвалидите и военнопострадалите отдавна сме разбрали Вашата човечност и себераздаване. Благодарни сме!”, „Благодарим, г-н Марешки! Браво! Натривате им носа и с аптеки '' Марешки'', и с реални цени на горива, и с ясни мнения по TV, с подкрепа и дарения, толкова нужни сега!”. Това са само няколко от хилядите благодарствени коментари към лидера на ВОЛЯ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com