X
 
 

Студент към Симеонов: Вие сте слуга на обществото, не то на вас

24225 29
Студент към Симеонов: Вие сте слуга на обществото, не то на вас
Снимка: Ива Иванова / Аctualno.com
"Журналистите не са ваши слуги. Журналистите не служат на вас, както и ние като граждани не ви служим. Точно обратното е. Вие сте избран от нас, за да работите за нас. Ние сме ваш работодател, а не обратното."

С това припомняне на конституционните му задължения като депутат, студентът Николай Чакъров се обръща в отворено писмо към лидера на НФСБ и зам.-председател на парламента Валери Симеонов.

Чакъров припомня на бившия вицепремиер обществената роля на журналистиката, която той очевидно е забравил. "Журналистите по същество трябва да ви бъдат коректив и опозиция. Нещо, което в демократичните конституции е неприкосновено – правото на изказ и свободното слово."

Заради нападки към журналисти, БСП определи Симеонов като "проблем на демокрацията"

От БСП определиха бившият вицепремиер и лидер на НФСБ Валери Симеонов за един от "големите проблеми на демокрацията". Причина за тежк...

Студентът критикува публичното поведение на Симеонов, което смята за недопустимо и показващо крещяща липса на възпитание.

"Да "дърпаш" баби явно е патриотично средство да се бориш за избирателна активност. Да обиждаш майки на деца с увреждания явно е патриотичен крясък на храброст. Да заплашваш журналисти явно е демократичен подход на патриотизма в 21-ви век. Или всичко това е една крещяща липса на възпитание. Изглежда е това", констатира студентът.

"Това поведение някак си не корелира с представите за поведение на един "уж" народен представител", отбелязва младият човек.

Студентът се чуди кога Симеонов се е превърнал в такъв морален съдник и съвестен гражданин, който сезира прокуратурата за всяко престъпление, за което знае. "След промените, които предложихте за застрояване на Пирин, или след построяването на мотел "Козият Рог", или може би след поредната глобена дискотека?", пита риторично той.

Симеонов атакува всеки журналист, отказал да му служи за мегафон

Валери Симеонов има нова мания - да обвинява медиите, че са корумпирани. Като се почне от Антон Хекимян и се стигне до обвиненията в це...

Чакъров се пита дали самият лидер на НФСБ не трябва да бъде разследван. "Аз бих пратил прокуратурата да разследва мотел "Козият рог", на който сте собственик. Това не е ли конфликт на интереси или забравихте каква декларация попълнихте при всъпването ви в длъжност като народен представител?", чуди се младият човек.

"Жалко, че се превръщаме в държава с измислени партии и измислени депутати, които гордо парадират с невежеството си, незачитането на суверена и развяването си на измисления им депутатски имунитет", съжалява студентът.

Чрез действията на Симеонов, Чакъров обобщава поведението и целите на съвременния български народен представител. "Да дърпаме баби, да наричаме с обидни квалификации майки на деца с увреждания, да вземем ей там едни депутатски пари и да се наречем патриоти. Целите, за които живее един български депутат", пише младежът.

"Вие сте олицетворение на всичко това, заради което българина не иска да чуе за думата политика, вие сте точно такъв политик, заради когото четвъртата власт трябва да съществува. За да ви оказва контрол", завършва писмото си студентът.

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 18 Анонимен преди 2 дена Профил на трол?
  Студентът Николай Чакъров е доблестен млад човек, подписал се под името си... Това ви го казвам аз - Иванов от София, също доблестен, честен и непоколебимо смел млад социалист, предан другар на студента Чакъров... Рубли и копейкиииии!!! Впереееед!!! Да здравствует СССР и КПСС! Вън НАТО и ЕС от нашата мила 16-та республика! Другарю Радев, докога ще чакаме да ни поведете в стройни редици на бой посл виж още ›› еден с империализЪма и колониализЪма? Всеки, който не не споделя тази идея, е соросоид, джендър и народен враг! Ура, другари! Победата е близо - налъмите са напъпили и всеки момент ще цъфнат!
 • Анонимен 17 Анонимен преди 3 дена Профил на трол?
  не ,той има диагноза!!! Казва се АСПЕРГА! като му видиш тъпата, безизразна физиономия! вот!!!
 • Анонимен 16 Анонимен преди 4 дена Профил на трол?
  Валерката Мангала !
 • ДуПеСе да се закрие 15 ДуПеСе да се закрие преди 4 дена Профил на трол?
  Соросоидите се разсмърдяха пак.
 • Анонимен 14 Анонимен преди 4 дена Профил на трол?
  този е вечен студент. мотелът е собственост на фирмата , а не точно на симеонов. преди да влезе в парламента той е напуснал фирмата.аман от такива журналисти , които лъжат и мамят в своята работа . не забравяй , че журналистите са 5та или коя власт...?бъди сигурен , че ако бе сгазил лука тн независими журналист щяха да му спретнат безброй дела....
 • Анонимен 14.1 Анонимен преди 4 дена Профил на трол?
  Ти си от ЧОРБАРИТЕ нали !
  : 11 !
 • Чичо от село 13 Чичо от село преди 4 дена Профил на трол?
  Към студента, чуй моето момче, приказките които казваш са хубави, ама ако насреща има човек, а този е Главок, Гьон сурат, за него важна е далаверата и копанята от която да лочи ! Той се изгаври с майките и не проумя какво е направил, защото на него му липсват първите 7 години !
 • Анонимен 12 Анонимен преди 4 дена Профил на трол?
  Валери Симеонив да се еазскедва от прокуратурата и данс за козия рог и да бъде осъден ...
 • Анонимен 11 Анонимен преди 4 дена Профил на трол?
  Политическите партии в България да се забранят завинаги .....Днешните политици окупирали държавната власт да се лустрират 100% до живот ,съдени за престъпленията и в затвора....Народа трябва да се вдигне на метеж иначе няма как да стане....
 • Анонимен 11.1 Анонимен преди 4 дена Профил на трол?
  реки от кръвта на българите искаш така ли?...има избори те сочат победител а анархията ако си и почитател трябва да те затворят...
  : 30 !
 • Анонимен 11.2 Анонимен преди 4 дена Профил на трол?
  11.1 мое ли ми оближеш путката а
  : 13 !
 • Анонимен 11.3 Анонимен преди 4 дена Профил на трол?
  Към 11.1 - ако вярваш в честността на изборите - значи не познавате действителността. Има един лаф - ако от изборите зависеше нещо , щяха да ги забранят. Те се фалшифицират и то на високо ниво - ЦИК.
  : 3 !
 • Анонимен 10 Анонимен преди 4 дена Профил на трол?
  Един студент е капка в морето. Докато по голямата част от обществото не го каже на всчки които е назначило да го представят пред света, очи в очи, нищо няма да се промени. но не чрез медии или форуми, а там където се чува. На улицата или площада. Щом болшинството не му пука, един или няколко негови представители са нищо.
 • Анонимен 10.1 Анонимен преди 4 дена Профил на трол?
  болшинството работят създават семейства ...защо да не си гледаме живита ами да слушаме призиви за бунтове и саморазправа че някой му се управлява ама не му стигат гласовете...
  : 28 !
 • Анонимен 10.2 Анонимен преди 4 дена Профил на трол?
  Това болшинство дето може не е в българия отдавна...аз съм на 64 и съм тук с бабичката ми,а можещите ми четири деца са на запад от виена и с по две три деца вече битиво и финансово устроени като бели хора!!!!
  : 7 !
 • Анонимен 10.3 Анонимен преди 4 дена Профил на трол?
  Тука в бг живеят валери симеонивците и те са болшинството
  : 7 !
 • Анонимен 10.4 Анонимен преди 4 дена Профил на трол?
  @ 10.1 Анонимен Изобщо не мисля да споря с глупаци. Има една народна мъдрост: "Ако се сбориш със свиня и двамата ще се окаляте, но това на нея ще ѝ хареса"
  : 2 !
 • Анонимен 9 Анонимен преди 4 дена Профил на трол?
  А как стои въпроса за съдиите и прокурорите те на кого са слуги от 30 години, държавата ограбена осъдени няма!Валери направи едно добро дело като забрани хазарта в частния бизнез, като потози начин забрани публичното печатане и узаконяване на български пари, от частния бизнес, при който са укрити и данаците за 1,3 милиарда лева! Та това е разхода за 1година на минималните пенсии за 1 година ?!Та т виж още ›› ози череп, трябва да се разстреля публично , и тогава да се осъди доживот и гроба му дори !Само че тука ще го онивинят, защото съдиите са от същия кенеф като него !
Нагоре