Тити Папазов: Аз съм твърдо убеден в морала на г-н Божков

20885
Тити Папазов: Аз съм твърдо убеден в морала на г-н Божков
Снимка: lap.bg

Днес последно говоря за "Левски" и футбола и отивам там където ми е душата – в баскетбола. Това каза Тити Папазов пред BTV.

Аз съм човек, който безумно вярва в Господ. Да сме си мечтали като сме започнали този път, а за мен той започна на 22 парил. Тогава Павел Колев ни събра и бяхме катализатор на процеса в момента и не сме си представяли, че ще стане толкова хубаво.

Ще получи ли Наско Сираков акциите на "Левски"?

Легендата на Левски Наско Сираков използва официалния сайт на "сините", за да отговори на Васил Божков, който по-рано обяви, че е готов...

От първия ден си мислех, че някой трябва да ги поиска акциите. "Синя" България показа как може да бъде благодарна и да обича- това стана преди пандемията. Факт е, че от 28 април до вчера има резултат.

Аз твърдо съм убеден в морала на г-н Божков и това е гаранция, че ще се случат нещата. Сега "Синя" България се обедини около Наско Сираков, каза Папазов и добави: "Аз на 12-ти страдах, беше ми криво ,че уговорка та ни по някаква причина се промени. Дойдоха приятели и казаха, ти си употребен. Не, в никакъв случай."

Божков: Г-н Борисов от 10 години прехвърля собствеността на Левски тайно и задкулисно

Няма по-подходящ от Наско Сираков, той щеше да е и в моя екип. Има експертиза, харизма и всичко. Господ гледа и се случва най-доброто. Нито за момент не се чувствам употребен, ако трябва и на това съм готов.", каза още той.

Ние с Наско Сираков сме денонощно заедно. Когато човек отива в тежка материя, трябва да получава съвети. Ако до 12-ти аз ползвах неговите съвети, след 12-ти той ще ползва моите, допълни Папазов. А какво обясни пред Сашо Диков за компроментираща СНИМКА, показваща раздумка между него, Сираков и един от считаните за хора на Делян Пеевски и Бойко Борисов хора в съдебната власт - научете ТУК!

Васил Божков: Наско Сираков ще получи собствеността на акциите на "Левски"

Наско Сираков ще получи 86.6% от акциите на футболен клуб "Левски". Това става ясно от публикация във Facebook страницата на бизнесмена...

Тити Папазов: Божков се опита да употреби Левски, за да злепостави Борисов

На 14-ти сутринта видях в добрия смисъл на думата Наско Сираков озверял. В България силните, авторитетни фигури се избягват. Заради това и най-успешният тандем Сираков – Мъри Стоилов не може да се засече на Герена, сега по естествен начин се случват нещата. "Той (Наско Сираков) възкръсна като птицата Феникс."

Слободията на нашия народ беше платена със спорта и културата, заяви още Константин Папазов. Ако в предишния строй спорта беше лице на държавата – били сме с 30 златни медала. Сега е друго.

Сърдечно благодаря на всеки един собственик на Левски – защото те без никакви икономически инструменти даваха, за да съществува Левски. Тази схема вече е изчерпана. Трябва да започне моделът на бъдещето. Левски има огромен потенциал в своите фенове, в синята общност. Аз съм максималист, обяви Папазов.

Тодор Батков: Схемата с бащицата не може да продължава за "Левски"

Договаря ли Наско Сираков собствеността на Левски с приближен на Борисов и Пеевски?

Легендата на футболния "Левски" Наско Сираков бе засечен да разговаря с бившия член на Висшия съдебен съвет (ВСС) и бивш председател на...

Ние и най-вече Наско Сираков, той сам няма да може, но авторитетът му ще поведе след себе си много фенове. Той ще калкулира финансов потенциал. Тези хора ще се чувстват част от управлението, обеща той.

Аз съм генерално нахален, а за "Левски" съм брутално нахален. Ще идем с високо вдигнати глави при всеки спонсор и ще кажем имаме този човешки потенциал, вие можете да го ползвате за вашата марка, заяви Папазов.

Само се коментира как Божков ще ни затрие, той вярва в своята невинност и аз казах, че му пожелавам тази битка, дай Боже, да свърши положително за него. Но "Левски" трябва да бъде спасен, защото акциите задушават възможността "Левски" да възкръсне. Това е 106-годишна история.

На финала на разговора Тити Папазов пак се разплака и обясни емоцията си със заразата - любовта към "Левски".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Признание от СЕМ: Не можем да контролираме рекламата на хазарт ефективно

Стоп на войната по пътищата: ЕС казва как може да се случи

Събарят незаконните сгради на Гайтански край яз. "Искър"

ЕРМ Запад обезопаси 508 електрически стълба и монтира 103 платформи за щъркели на територията на област Кюстендил

След случая "Върбакова": Какво можете да направите, за да се предпазите от кражба на имот?

АКФ: Съдия от кръга на Нотариуса е гледала дело на съпругата му (СНИМКИ)

Земетресение в Девин

Връщат светофарите с таймер

Колко ще ни излезе предстоящият предсрочен вот?

Имитация на контрол: Едва 476 са глобени за пушене на закрито

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com