Търсят се млади лъвове!

1263
Търсят се млади лъвове!
Снимка: БАКА

На 20 април 2021 г. изтича крайният срок, в който млади професионалисти на възраст до 31 години (родени на или след 22 юни 1989 г.), работещи в комуникационна агенция, могат да се запишат в екип от двама души за участие в конкурса Young Lions Bulgaria – Film 2021.

Задачата на участниците ще бъде заснемане на рекламен клип, а специално жури ще определи младите професионалисти, които ще представят България на финала Global Young Lions, категория Film в рамките на фестивала Cannes Lions.

Всеки екип, който желае да се включи в конкурса и отговаря на правилата за участие, трябва да се регистрира като подаде набор от документи. Регистрацията за участие в конкурса Young Lions Bulgaria - Film 2021 е безплатна.

Екипът-победител в конкурса Young Lions Bulgaria – Film 2021 ще бъде обявен на 29 април 2021 г. Отборът, който ще представи България на Global Young Lions, ще бъде определен от жури в състав:

Васил Петраков (gutsandbrainsDDB), Велина Мавродинова (ENTHUSIASM), Георги Цеков (Garlic Sofia), Ивелина Гичева – Николова (Ogilvy Sofia), Любомир Цветков (Knoway), Марин Костов – Мъро (All Channels Group), Мартин Димитров (Nitram), Момчил Захариев (NEXT-DC), Надежда Трифонова (NRG Brands), Павлина Бонева (The Smarts), Пенко Котов (Noble Graphics), Петър Кесерджиев (Saatchi&Saatchi Sofia), Цанка Крушева (McCann Sofia).

Тази година финалът Global Young Lions ще се проведе в дигитален формат, a екипите в състезанието “Film” ще работят по бриф в периода 11 – 14 юни 2021 г. Победителите, определени сред участници от цял свят, ще бъдат обявени и наградени по време на виртуалното събитие Cannes Lions Live от 21 до 25 юни.

Конкурсът Young Lions Bulgaria - Film 2021 се организира от Българската асоциация на комуникационните агенции, официален представител на Cannes Lions International Festival of Creativity за България.

Всички участници в състезанието ще имат възможност да използват музика от каталога на Universal Production Music, чиито права са осигурени от партньора по проекта Вирджиния Пъблишинг.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Най-важните новини за деня: 19 април 2024 г.

Никола Стоянов за руската историография: Кражбата на история и култура е най-страшната кражба

ДАНС не пусна ливанец в България

Клиентите на Kaufland набират средства за DMS кампании за лечение

Още поне 5 години ще ползваме "Български пощи"

МВР: Бившият шеф на ГДБОП е имал контакт с Нотариуса, но не е проверяван

Времето утре - 20 април 2024 г.

Лобита, предизборни пари и украински помощи: Кой поиска смяната на министър Кирил Вътев?

МВР готви покупка на 980 автомобила и 440 мотора

В Пампорово отчетоха минусови температури

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com