В половин България мъжете, станали татковци, почерпиха с Каменица по повода

1663
В половин България мъжете, станали татковци, почерпиха с Каменица по повода
Снимка: Каменица

В почти половината от населени места в България мъжете, станали татковци, са почерпили с Каменица по щастливия повод. Това показват данните от кампанията „Каменица за татко“, която се проведе в периода от 1-ви септември 2021 г. до 31-ви януари 2022 г.

Над 21 000 участника се регистрираха за целия период на кампанията, а адресите, на които получиха своите стекове Каменица с по 24 бутилки от 330 мл., са в 2228 населени места от общо около 5000 с постоянно живеещи в тях хора на територията на България.

Всеки трети нов татко през 2021 г. отпразнува с Каменица

Всеки трети нов татко през изминалата година у нас е получил Каменица за споделяне с приятели. Това отчита кампанията „Каменица з...

„Много сме щастливи, че кампанията „Каменица за татко“ зарадва бащи от буквално всички краища на страната. Получихме уникални регистрации от над 2200 населени места, което е доказателство, че изпълнихме желанието си да бъдем до татковците в този важен и емоционален момент за тях“, обясни Тодор Асенов, Бранд мениджър „Каменица“.

Съвсем логично населените места с най-много почерпили с Каменица са големите градове като София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе. Впечатляващ е фактът, че в над 900 малки населени места има по един баща, който се е регистрирал и е получил стек Каменица. Най-малкото населено място, откъдето има регистрирал се баща в кампанията, е село Съботковци с 42-ма жители по официални данни.

Сред татковците, получили стек Каменица за почерпка, има и много верни фенове на бранда като трикратен шампион от турнира „Каменица Фен Купа“, както и двукратен участник във финалните двубои на турнира.

Наздраве за татковците с Каменица! Каменица – всяка глътка има история!

„Ключът е в теб“

„Ключът е в теб“– споделени емоции, споделена отговорност е мотото на кампанията „Алкохолът е лош шофьор“...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com