Защо името на Маджо се появи в живо включване на Христо Иванов? (ВИДЕО)

30866
Защо името на Маджо се появи в живо включване на Христо Иванов? (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Докато лидерът на "Да, България" Христо Иванов протестираше около палатковия лагер на Орлов мост и излъчваше на живо във Facebook, към него се приближава човек, който иска да се снима с него.

"Я ме щракни, защото като стане премиер, дет‘ се вика, да не ни забрави", започва разговорът мъжът, разпознат от мнозина като бившия депутат от НДСВ Димитър Ламбовски, пише Dariknews. Ламбовски е един от героите на поредицата "Осемте джуджета" - той се появи в третата част!

„Значи, изключил съм си телефона, защото тоя се е обадил на Маджо“, опитва се да му каже Ламбовски, но Иванов го прекъсва с думите: "Чакай сега, че правим лайф". Събеседникът му отново настоява да му съобщи новината. "Само да ти кажа, обадил се на Маджо…“. Иванов обаче бърза да приключи разговора. „После ще говорим“, съгласява се мъжът.

Въпросите

След като видеото с този разговор добива популярност в социалните мрежи, карикатуристът Христо Комарницки споделя въпроси на своя Facebook профил, зададени от Кирил Радев:

Кой и защо си говори с Маджо?

Кой и защо докладва и предава информация от първа ръка за разговори с Маджо на Христо Иванов?

Защо Христо Иванов се притеснява от темата за разговори с Маджо и прекъсва своя събеседник за тази информация, но пък е много словоохотлив с други събеседници и теми?

Отговорът на Христо Иванов

"Във връзка с въпроси, които ми е задал Христо Комарницки (всъщност зададени от Кирил Радев - бел. ред.), по повод последното ми живо включване от Орлов мост, да уточня:

По време на протестите към мен постоянно се обръщат хора, които искат да се снимаме, да се запознаем, а често и да ми споделят всякакви информации и разкрития.

По същия начин, след излъчването на третата серия на “Осемте джуджета”, г-н Димитър Ламбовски се запозна с мен на един от протестите. Имали сме няколко разменени реплики във връзка с тази история.

Днес той се приближи към мен по време на мое живо включване, за да се снима с мен и каза фразата “изключил съм си телефона, защото тоя се обадил на Маджо...”. Прекъснах го, защото не смятам, че моите лайфове трябва да се превръщат в платформа за разпространение на подобни сюжети.

Разбирам, че ако свидетел по “Осемте джудета” казва, че си е изключил телефона, защото някой е разговарял с Маджо, това преставлява интерес, но лично аз нямам никаква представа коя мутра с коя друга мутра е разговаряла.

Това е всичко, което аз мога да кажа по темата", завършва коментарът на Христо Иванов.

Припомняме, че Младен Йорданов Михалев (известен с прякора си Маджо) е български бизнесмен, бивш състезател по борба, чието име се свързва с организираната престъпност от времената на прехода.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Съдът върна на работа бивш директор в МВР, уволнен от Рашков

Жестоки глоби за търговеца при некоректни цени в евро и лева

Шеф Станислав Иванов с кулинарно шоу на живо пред магазин BILLA в „Хиподрума“

Столичният общински съвет гласува бюджета на София

Жълт код за силен вятър и прах от Сахара

Кой има имен ден днес, 28 март, 2024 г. Честито!

Протест блокира центъра на София

Прогноза за времето - 28 март 2024 г. (четвъртък)

Отменени полети до и от Виена на летище "София"

Предлагат бърза ликвидация на фирми без скорошна дейност и нает персонал

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com