Барабанистът на Blur идва в София за партито на Jameson

814
Барабанистът на Blur идва в София за партито на Jameson
Снимка: Jameson

Барабанистът на Blur Дейв Раунтрий пристига в България по покана на Jameson Irish Whiskey специално за Денят на Св. Патрик. 17 март е повод да празнуваме и да бъдем оригинални по свой собствен начин, да, да се отърсим от предразсъдъците и да повярваме в невъзможното – един празник, посветен на приятелството.

Елате да си кажем наздраве и да си честитим празника под звуците на Дейв Раунтрий, който ще покаже, че освен невероятен барабанист е и страхотен диджей в клуб Терминал 1 от 22:00 ч. Във вечерта на 17-и март, в която милиони по цял свят отбелязват националния ирландски празник, превърнал се в световен повод всеобщо веселие, публиката в София ще има удоволствието да се наслади на уменията на Дейв зад грамофоните. Музиката на британеца е вдъхновена от незабравимите парчета на BLUR, в магнетичен микс от електронен саунд и брит поп инструментали.

"Без страх" - Разтърсващ Stand up на сцената на Sofia Live Club със специалното участие на Александър Сано

Дързък хумор, нулева цензура и много смях. Това очаква всеки, който се осмели да бъде разсмян до сълзи от група „Нема кво” ...

Малцина знаят, че през 2009 г. Дейв се дипломира като адвокат във Ватерлоо, а три години по-късно получава и професионална квалификация. Дейв също е активист на Лейбъристката партия, като се изправи като нейн кандидат през 2007, 2008 и 2010 г.

Интересите му далеч не се изчерпват дотук. През последните години 52-годишният британец композира и филмова музика, като има видно участие във филмите White Island 2016 и Mo Farah: No Easy Mile.

И тъй като от Jameson не се страхуваме да подобряваме собствените си резултати, тази година организираме 11 партита в рамките на четири дни. Разберете кои са те на страницата ни във Facebook.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com