X
 
 

Битката за София: Посланията на основните претенденти за кметския стол

1756 9
photo of Битката за София: Посланията на основните претенденти за кметския стол
Снимка: iStock/Guliver
София е свободен град, на свободните хора, не се нуждае от хаос и експериментил Това заяви в ефира на bTV Йорданка Фандъкова, настоящ кмет на столицата и кандидат за нов мандат. По думите ѝ София се нуждае от стабилност и развитие. Разчитам на софиянци да продължим заедно развитието, отбеляза още Фандъкова.

По време на дебата с водещ Антон Хекимян кандидат-градоначалникът Мая Манолова отбеляза: "Дадохме си сметка, че живеем, гледайки бетон, и дишаме мръсен въздух, че сме в задръстване, без места в детските градини за децата и внуците ни. Искате ли да живеем по този начин още 4 години, или искате промяна?", попита Манолова.

Манолова и Фандъкова се препънаха взаимно в злободневни въпроси

С взаимни прекъсвания и надговаряне премина дебата по Нова телевизия между основните претендентки за кметския стол в София Йорданка Фан...

"Знам как да направя така, че в нашия град да има тротоари, зелени паркове, транспорт – всичко, от което да има необходимост", категоричен беше архитект Борислав Игнатов, кандидат на "Демократична България".

"10 години работя за София, ангажирам се да работя за по-бързо придвижване, по-чист град, спиране на презастрояването и община, която е партньор", отбеляза и Борис Бонев, независимият кандидат за кмет от неправителствената организация "Спаси София".

Кандидатът на ВМРО Ангел Джамбазки от своя страна се обяви за град без катуни, без каручки по улиците, но с ред и чист въздух, както и с отворена Витоша за гражданите.

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 7 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Борислав Игнатов е човека!!! За всички столичани, които имат нужда от бащица, този човек не е популист, той няма да ви излъже, защото е почтен. Но с експертизата си ще подобри качеството на живота ви. Той няма да навреди на облика на София, защото е естет. Той няма да участва в скрити сделки с олигарси, защото битието му и нивото му не са благодарение на комунизма, а въпреки него. Той ще се грижи виж още ›› за чистотата на въздуха и града, защото има професионалния и образователния ценз за целта – не е парашутист, като двете блондинки. Нека този път не бъде “и умната и рус(к)ите!!! Нека направим умния избор, като гласуваме за експерт и почтен човек, който не е обвързан със съмнителни кръгове!!! ТОЗИ ЧОВЕК Е АРХ. БОРИСЛАВ ИГНАТОВ!!!
 • Анонимен 6 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Игнатов е верния човек!
 • Анонимен 5 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Игнатов е подкрепен от Демократична България. Винаги статии за прояви на Демократична България събуждат невероятен яростен тролски отпор. Никоя друга партия не активира троловете така. Това показва, че само ДБ плаши русофило-мутро-олигархо-комунистическото статукво. Всички други са елементи от това статукво.
 • Анонимен 4 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Арх. Игнатов е шанс за София и България.Шанс,който не трябва да пропуснем.Професионалист,свободен дух,готов да се съобразява само с избирателите си.На него не му диктуват партийни креатури и партийни лидери с дребни сметки. Готов е да служи само на гражданите и избирателите си. Бях на две срещи с него и екипите му.За градоустройство и за образование.Хора професионалисти,не употребявани,не похабе н виж още ›› и.Говорят с ентусиазъм за бъдещето.Зам.дир. на елитни гимназии и хора от системата на образованието. Нека обновлението на България започне от София,от тези избори. - https ://m.dnevnik.bg/intervju/2019/10/21/3977959_arh_borislav_ignatov_sofiia_zaslujava_dobro_upravlenie/
 • Анонимен 3 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Да кажем НЕ на червените блондинки! арх. Игнатов е правилния избор, няма две мнения! Той единствен няма нищо общо със Статуквото!
 • Анонимен 2 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Ако не изгоним продажните московски еничари от властта, бял ден няма да видим! Омразната БКП във всичките си превъплъщения, БСП, ДС, ДПС, Атака и ГЕРБ, доведе народа на България до просешка тояга. Социалистите са се ояли. Тънат в лукс и разкош. Няма по-богати и по-устати от тях. Нека всички излезем на улицата и изгоним червената чума от живота си веднъж за винаги! Изходът е прост - бюлетина 66 за виж още ›› Борислав Игнатов!
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  А ма много си проЗД!!!!
  : 11 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Господин Борислав Игнатов е най-квалифицираният кандидат. Надявам се софиянци да си защитят интереса и да гласуват за него. Разчитам с неговата победа на предстоящите кметски избори да започне истинският крах на БКП, която продължава да ни разказва играта под различни етикети: ГЕРБ, Атака, БСП, ДПС, ВМРО и подобните им.
 • ЕРБ, Атака, БСП, ДПС, ВМРО и подобните им. 1.1 ЕРБ, Атака, БСП, ДПС, ВМРО и подобните им. преди 2 седмици Профил на трол?
  А стига бе...а ние си мислех че е най-квалифицираният жонгльор с РОЗОВИ ВИБРАТОРИ...надяваме се на изборите ДъБъ с него да гризнат дръвцето и още нещо....
  : 9 !
Последно в Актуално