Част от ж.к. "Люлин" остава без вода

8526
Част от ж.к. "Люлин" остава без вода
Снимка: Pixabay

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 17 януари. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Светла“ в кв. „Модерно предградие“ се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 17.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Черни Дрин“, ул. „Баба“, ул. „Братя Станиславови“, ул. „Стефан Дуньов“, ул. 357, гробищен парк „Бакърена фабрика“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 379 ъгъла с ул. „Братя Станиславови“.

Варненски квартали без вода през следващите три дни

Хиляди варненци отново ще останат без вода, поради изграждане на връзки от фирма "Хидрострой". Днес от 9 до около 21 часа "на...

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод пред бл. 603 в жк. „Люлин“ 6 се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 605 от бул. „Джавахарлал Неру“ до ул. „Полк. Никола Попов“, бул. „Джавахарлал Неру“ №41, бл. 603, бл. 609. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на паркинга пред бл. 609 .

Във връзка с монтаж на редукоур за налягане на ул. „Къпина“ в кв. „Княжево“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Явор“, ул. „Горска теменуга“, ул. „Витошки бор“, ул. „Къпина“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Горска теменуга“ ъгъла с ул. „Калинка“ .

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Цар Борис III“ в местност Гърдова глава се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Цар Борис III“ (източен локал) от ул. „Елица“ до бул. „Никола Петков“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Елица“ ъгъла с бул. „Цар Борис III“.

Във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Георги Никифоров“ в с. Чепинци се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 15.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Георги Никифоров“, ул. „Липа“, ул. „Голяма могила“, ул. „Стефан Недялков“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Липа“ ъгъла с ул. „Голяма могила“ .

Откриха уран във водата на две хасковски села

Откриха уран във водата на две хасковски села, съобщиха от Регионалната здравна инспекция. Направените проби в Свирково и Дряново са п...

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СОФИЯ:

Първа стъпка: Промяна в цените на картите за столичния градски транспорт

"Оправяме чужди грешки": Започна поредното пренареждане на жълтите павета

Преместват натоварена ключова спирка на автобусните линии 94 и 102 в София

Забележка към Хекимян за мигрантите: Разберете, управлението ви свърши

Не е готова експертизата по делото за местния вот в София

Променят маршрута на тролей 1 до 11 април

Работещите в метрото на протест, засега влаковете се движат нормално

Васил Терзиев: Наложително е да има заместник-кмет по сигурността на София

СДВР отчете спад на престъпността

София ще има зам.-кмет по сигурността

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com