Части на София остават без вода на 28 август

733
Части на София остават без вода на 28 август
Снимка: Thinkstock

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 28 август, съобщиха от пресцентъра на водоснабдителното дружество.

Във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. „Съединение“, с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Кайгана“, ул. „Свети Свети Кирил и Методий“ , ул. „Еделвайс“, ул. „Бузлуджа“ и ул. „Съединение“. Района между ул. "Съединение", ул. "Дъб", ул."Къси дол", ул."Акация“; ул. „Преслав“, ул. „Съединение“, ул. „Варовита“, ул. „Крушите“. Района между ул. „Съединение“, ул. „Васил Левски“. ул. „Могила“ и ул. „Теменуга“; ул. „Съединение“ от ул. „Лозен“ до АМ Тракия, м. Чикерица. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Съединение“ пред кметството.

Пускат за движение ремонтираното пътно платно от бул.“България"

Тази нощ ще бъде отворено за движение пътното платно от бул.“България“ в посока кв.“Бояна“ от бул.“Акад.И...

Във връзка с извършване на строително-монтажни работи на ул. „Полк. Владимир Серафимов“, жк. „Младост“ 3, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Филип Аврамов“, ул. „Полк. Владимир Серафимов“, ул. „Свето Преображение“, ул. „Жечо Гюмюшев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 364.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 3, кв. „Враждебна“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 61, ул. 4, ул. 25, ул. 1. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 3 №30.

Във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Без име“, кв. „Хиподрума“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 2 и бл. 9. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 9.

София се оказа сред градовете с най-малко санирани блокове по държавната програма

Кабинетът "Борисов" хвърли големи сили и средства да рекламира "безплатното" саниране, но се оказва, че то почти не е "огряло" някои гр...

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Велчо Атанасов“, кв. „Подуяне“, се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Марагидик“ от ул. „Велчо Атанасов“ до ул. „Петър Богдан“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Велчо Атанасов“ №30.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СОФИЯ:

Първото лицензирано такси започва работа в Костинброд (СНИМКИ)

Георги Георгиев: Не може София да има Фейсбук кмет

ГЕРБ поиска изключването на Благовест Георгиев от Комисията по транспорт в СОС

Контрера призова Терзиев да направи 2 май неучебен ден за територията на Столична община

Заместник-кметът на София по строителството подаде оставка

Ето кога ще се проведе фолклорният фестивал "Лазарица" в Елин Пелин

Кметът на София Васил Терзиев обяви 2 май за неучебен ден

Паркоместа и велоалеи: Какво става на бул. "Патриарх Евтимий" и бул. "Витоша"?

Общински съветник твърди, че е бил нападнат посред бял ден в София

Карлос Контрера: Кризата с боклука на София се задълбочава

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София