X
 
 

Десислава Иванчева е със здравословен проблем

4021 1
photo of Десислава Иванчева е със здравословен проблем
Снимка: actualno.com/Ива Иванова
Спешен здравословен проблем е възпрепятствал Десислава Иванчева да се яви на днешния медиен брифинг, който самата тя обяви във връзка с предстоящите местни избори и политическата битка за София.

Пред Actualno.com Иванчева потвърди, че не е дошла заради хранително натравяне. Тя е говорила със своята бивша заместничка в район "Младост" Биляна Петрова, която също каза пред Actualno.com, че Иванчева има здравословен проблем.

Днес, 12 септември, Петрова представи екипа, с който двете с Иванчева ще работят за изборите. От екипа на Иванчева и Петрова посочиха, че най-важното остава чистият въздух, спиране на презастрояването и запазване на зелените територии. Това можело да стане с мораториум за две години за продажба за общински имоти с цел строеж на жилищни и офис сгради. Всъщност това е основен приоритет на Иванчева, ако стане кмет на София.

Колкото до инфраструктурата, от екипа на Иванчева смятат, че много улици и паркинги, които на хартия следва вече да се ползват, всъщност си стоят само на хартия. Освен това, концепцията на Иванчева и Петрова е да има по-силно развитие на северните и западните райони на София, които те считат за силно подценени. Идеята е градът да се разширява, а не да се уплътнява.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители