X
 
 

Изтича срокът за плащане на данъците за имот и автомобил в София

1511 0
Изтича срокът за плащане на данъците за имот и автомобил в София
Снимка: Thinkstock
Изтича крайният срок за плащане на последната вноска за данък сгради и данък МПС за 2017 г. След 31 октомври дължимите суми за местни данъци започват да се начисляват лихви, съобщават от Столична община.

От общината напомнят, че плащане може да се прави във всеки от 22-та районни отдела на дирекция "Общински приходи" в София, независимо от адреса на имота. Всички каси разполагат с ПОС устройства за плащане с дебитни или кредитни карти.

Заради данъчни нарушения затварят дискотека в Бургас

В една от четирите дискотеки, проверени през изминалата нощ от звеното „Фискален контрол“ в Бургас са укривали оборот, не с...

Плащане на местни данъци и такси може да се прави по банков път, а най-удобно е онлайн през електронната страница на общината. В районните служби може да ви бъде издаден и ПИН-код, с който да си правите справки или да плащате онлайн.

До края на месец ноември изтича срокът за последната вноска на такса битови отпадъци за 2017 г., напомнят още от дирекция "Общински приходи".

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
ЛЮБОВЕН хороскоп за 9-13 декември
ЛЮБОВЕН хороскоп за 9-13 декември

Овен Овните ще имат нужда да бъдат разбрани и да говорят, да споделят, да разсъждават. Хубавата новина, е че половинката ще подходи с разбиране...