От 20 август в центъра на София и още няколко квартала няма да има топла вода за 10 дни

11564
От 20 август в центъра на София и още няколко квартала няма да има топла вода за 10 дни
Снимка: Getty Images/Guliver

От 20 до 29 август в центъра на София и прилежащите около него квартали няма да има топла вода. Това съобщиха от столичната "Топлофикация", като уточняват, че ще бъде извършен преглед и профилактика на производствените съоръжения в ТЕЦ "София".

Подаването на топла вода ще бъде спряно към сградите, които се намират в карето между следните улици и булеварди:

Член на КЕВР от времето на Орешарски на практика защити по-голямо поскъпване на парното

Като "абсурдна" определи политиката на Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) по отношение на цената на природния газ бившият...

бул."История славянобългарска", ул."Индустриална", бул."Данаил Николаев", ул."Проф. Милко Бичев", бул."Евлоги и Христо Георгиеви", бул."Янко Сакъзов", бул."Васил Левски", бул."Цар Освободител", бул."Евлоги и Христо Георгиеви", ул."Крум Попов", ул."Цанко Церковски", ул."Иглика", бул."Пенчо Славейков", бул." Е.И.Тотлебен", ул."Йоаким Кърчовски", ул."Добруджански край", бул."М.Д.Скобелев",ул."Опълченска", бул."Мария Луиза", бул."Рожен", бул."История славянобългарска".

Топлоподаването ще бъде спряно и в кварталите "Зона Б-5", " Зона Б-18", "Зона Б-19", "Света Троица", "Фондови жилища", "Банишора", "Илинден" – блокове №№ 1, 2, ,3, 4, 243, както и в сградите в района на ул."Зографски манастир", ул."Л.Весов", ул."Хисаря" и ул."Цар Симеон". 

Рехабилитацията на мрежата е наложителна, тъй като основна част от нея е изградена през 70-те и 80-те години на миналия век.

Клиентите на топлофикация могат да получат информация за спирането на топлата вода на телефон 0 700 11 111. Освен това, за времето на ремонтите няма да им бъдат начислявани сметки за топла вода.

Парното и топлата вода поскъпват със 7% от 1 юли

Парното и топлата вода ще поскъпнат с около 7% от 1 юли. Това стана ясно на откритото заседание на Комисията за енергийно и водно регул...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com