X
 
 

Отвори врaти най-новият клуб от семейството на Pulsе – Pulse Fitness&Spa Mladost (СНИМКИ)

765 0
photo of Отвори врaти най-новият клуб от семейството на Pulsе – Pulse Fitness & Spa Mladost (СНИМКИ)
Снимка: Pulse Fitness&Spa Mladost
Месецът е октомври 2019, локацията е непосредствено до западната част на Бизнес Парк Младост, на метри от Кино Арена, а името е Pulse Fitness&Spa Mladost. Най-модерният клуб от семейството на Pulse отвори врати днес, за да посрещне своите първи клубни членове. Официалното събитие за грандиозното откриване бе на 18.10.2019.

Собственикът Паскал Дойчев лично показа комплекса на гостите

Обектът, разположен на площ 5050 кв.м., е видимо по-различен от останалите от веригата, дизайнът му е едновременно елегантен и футуристичен, а капацитетът – огромен. Разположен на цели 5 етажа, той залага основно на хитовата в цял свят тенденция да се изграждат просторни клубове с максимално много open space пространства и внушителни спа центрове.

Маркетинговият отдел на Пулс посрещна всички гости на откриването
Маркетинговият отдел на Пулс посрещна всички гости на откриването

Оборудването, което е заложено в клуба, е от марките Active Gym, Techno Gym и Life Fitness. На всеки от 3-те етажа с уреди има разположени по над 40 машини за всички мускулни групи, а от 70-те уреда на кардио етажа се разкрива уникална гледка към светлините на града и зеленината на Витоша.

Залите са групови занимания, 3 на брой, също са забележително просторни, като тук се намира и първата по рода си в България 5D спининг зала!

Най-впечатляващ е луксозният спа център, разположен на ниво -1 на площ от над 800 кв.м. Той е номиниран в категория „Най-добър дизайн на спа център“ 2019 на Световните спа награди.

Обектът разполага със собствени паркинг площи с голям капацитет, изключително луксозните съблекални и огромен протеинов бар.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално