X
 
 

Пускат парното в София

825 0
photo of Пускат парното в София
Снимка: БГНЕС
Пускат парното в София. Първи ще бъдат включени детските градини и ясли, учебните и здравните заведения. След това отопление ще имат и жилищните сгради във всички райони и накрая администртивните сгради и стопанските потребители.

От "Топлофикация София" напомнят на клиентите си да отворят на максимална степен вентилите на радиаторите си, за да не се налага допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела след пускане на отоплението, както и да проверят електронните си уреди за дялово разпределение. В случай, че дисплеят им е угаснал, клиентите трябва незабавно да потърсят съдействие от обслужващата ги фирма – топлинен счетоводител.

Природният газ поевтинява, цените на тока и парното остават без промяна

От утре природният газ поевтинява със символичните 0,11 процента, реши днес Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР). През сле...

Важно е преди пускането на отоплението клиенти да приключат всички ремонти и да запълнят източените инсталации. Отоплението няма да бъде включено в сградите, в които вътрешната отоплителна инсталация не е запълнена, защото това означава, че в някое жилище ремонтът все още не е приключил, съобщават от дружеството.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Дневен хороскоп за 20 ноември

Овен Това е ден, в който с лекота ще усвоявате нови знания. Проявената мъдрост ще ви носи плодове дълго време. Телец Това е ден, в който творческата...

Последно в Актуално